Retourneren

Wil je iets retourneren maar heb je nog een vraag? Hieronder vind je antwoorden over veelgestelde vragen. 
Heb je nog een andere vraag? Contacteer ons.

Via mijn account – mijn bestellingen – bestelling bekijken – volgende. Selecteer de items die je wil retourneren en kies bij de gewenste oplossing voor retour. Stuur je artikelen voor retour op naar ons binnen de 14 dagen na het indienen van het retourformulier of kies voor onze retourzending.
Zonder account kan je gebruik maken van dit formulier om een retour aan te vragen. Meer informatie vind je op de pagina Annuleren of retourneren.
Van zodra we de bestelling terug hebben ontvangen in ons magazijn, wordt het bedrag terugbetaald. 
Retourkosten zijn steeds voor de rekening van de klant. Voor kleine pakketten bedragen die kosten €19,95. Voor grote pakketten die met gespecialiseerd meubeltransport worden vervoerd, komt het op €49,95 per retourzending.
Je kan een product terugsturen wanneer het voldoet aan deze voorwaarden: het product is compleet en in de originele staat; het product is ongebruikt; het product is onbeschadigd, zoals de klant het heeft ontvangen; het product is voorzien van de originele handleiding en eventuele meegeleverde accessoires.
Het terugbetaalde bedrag wordt op deze manier berekend:  geretourneerde artikelen - eventuele retourkosten - eventuele kosten van schade/gebruik.