Eenpersoonsbed Dean 90x200

€ 179,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Eenpersoonsbed Dean, geschikt voor een matras en lattenbodem van 90x200 cm. Gemaakt van spaanplaat met imitatieprint van kastanjehout en zwarte accenten.

Lengte 204 cm
Breedte / Diepte 100 cm
Hoogte 80 cm
Montagehandleiding Download
Combinaties
=
Korting € 18,40
€ 349,60
=
Korting € 21,85
€ 415,15

Productinformatie

Ga voor een kinderkamer die verrast dankzij de meubelen van collectie Dean. Alle meubelen zijn gemaakt van spaanplaat met een papieren imitatieprint van kastanjehout en effen zwarte accenten.

In dit eenpersoonsbed vertoeft jouw zoon of dochter al snel in dromenland. Wat meteen opvalt aan het bed is de afwezigheid van standaard pootjes. Deze zijn namelijk vervangen door een strakke constructie, waardoor het geheel heel modern oogt.

Eenpersoonsbed Dean is geschikt voor een matras en lattenbodem van 90x200 cm. Deze zijn niet inbegrepen, maar kan je wel samen met het bed aankopen in onze shop. Je kan ook extra opbergruimte creëren onder het bed door de bijhorende bedlade aan te kopen.

Meer informatie
Belastbaar gewicht 90kg
Matrasbodem inbegrepen Nee
Geschikt voor matras 90 x 200cm
SKU-Emob GTG72107
Merk Gami
Stijl Modern
Kleur Bruin, Zwart
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 28.8
Reviews
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Ik zou graag willen weten wat de hoogte van de achterkant van het bed is.

De hoogte van het voetbord is 35 cm.

Heb je gevonden wat je zocht?
To Top