Stapelbed Leo - eik

Aanbiedingsprijs € 399,00 Normale prijs € 419,00

6 - 8 weken

Stapelbed Leo uit spaanplaat, met een wit decor. De achterplaten in de kastjes zijn in wit of eikdecor, volgens eigen voorkeur. Matrasbodems inbegrepen, geschikt voor 2 matrassen van 90x200 cm.

Lengte 207 cm
Breedte / Diepte 132 cm
Hoogte 164 cm
Montagehandleiding Download
Combinaties
Stapelbed Leo - eik
5%
Aanbiedingsprijs € 399,00 Normale prijs € 419,00
+
=
Korting € 34,85
€ 662,15

Productinformatie

Tof en jong stapelbed in hoogwaardige beklede spaanplaat afgewerkt in een wit decor. Beide bedden beschikken over een horizontale bibliotheek met een achterplaat. Deze plaat is wit aan de ene kant en heeft een eikdecor aan de andere kant. Je kan dus zelf kiezen welke kleur je op het voorplan brengt. 

Het stapelbed is uitgerust met een gemakkelijke en brede trap en de verhoogde zijden voorkomen dat jouw kind er uitrolt tijdens het slapen of tijdens het spelen. Let wel, je kan het bed enkel zoals op de foto monteren.

Elke bibliotheek heeft 3 opbergvakken en een lange legplank. Dit betekent dat behalve slapen en spelen, jouw kinderen ook allerlei spulletjes en boeken kunnen opbergen. Als exta optie kan je nog een lade aankopen om kleine spulletjes in op te bergen. 

Dit stapelbed wordt geleverd inclusief matrasbodems en is geschikt voor elke matras van 200 x 90cm. Voor dit bed raden we jou de Comfort matras aan. Deze matras past mooi in het bed en heeft een ideale hoogte. Op onze website vind je ook allerlei decoratie voor het bed, zoals dekbedovertrekken en decoratieve kussens.

Meer informatie
Geschikt voor matras 90 x 200cm
Belastbaar gewicht 80kg
Matrasbodem inbegrepen Ja
SKU-Emob PA2544LIS4
Merk Parisot
Materiaal Spaanplaat
Stijl Modern
Kleur Wit
Totaal Gewicht kg 130
Reviews
Merkeninformatie

Over Parisot

Parisot is een toonaangevende fabrikant van zelfbouwmeubelen sinds 1936. Dankzij de meer dan 80 jaar ervaring van de firma, kun je telkens rekenen op de beste kwaliteit voor jouw meubelen. De meubelen van het merk zijn vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat en zijn 100% Frans. Parisot staat voor functionele meubelen die beantwoorden aan de noden van de hedendaagse consument. Met de meubelen van Parisot creëer je zonder twijfel een gezellige sfeer in huis!
Productvragen
Wat is de diepte van de kastjes van het bed?

De diepte van de kastjes is ongeveer 16 cm.

Hoe diep zijn de opbergkasten die hierbij horen? Is het mogelijk om eigen lattenbodem hier in te leggen of zit de matrasbodem die hierbij hoort vast aan de ombouw?

De diepte van de boekenkastje is ongeveer 16 cm. Het is niet mogelijk om een andere lattenbodem te gebruiken voor dit bed, de matrasbodem wordt met schroeven vastgemaakt aan het bed.

Als jullie het bed komen bezorgen monteren jullie ook gelijk het nieuwe bed? En nemen jullie het oude bedden voor ons mee?

Wij hebben geen montageservice en oude meubelen worden niet terug meegenomen.

Wat is de hoogte tussen het onderste bed en bovenste bed. Kan een kind van 10 rechtop zitten?

Tussen de 2 matrasbodems zit een afstand van 81 cm.

Is het bed inclusief kastjes 1.64m hoog? Tot hoe hoog komt het bovenste bed?

De totale hoogte van dit bed is 164 cm. Dit is dus de hoogte inclusief kastjes. De matrasbodem komt op een hoogte van 102 cm.

Heb je gevonden wat je zocht?
To Top