Commode Lina - 3 laden & 2 nissen

€ 315,00

2 tot 4 weken

Commode Lina met 3 laden in verschillende kleuren en 2 open vakken. Gemaakt van spaanplaat met imitatieprint van lichte eik. Pootjes uit massief beuk.

Lengte 110 cm
Breedte / Diepte 40 cm
Hoogte 93 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Geef de slaapkamer een frisse make-over met de meubelen van de Lina-collectie! Deze meubelen zijn gemaakt van spaanplaat met een papieren imitatieprint van licht eikenhout. De pootjes zijn gemaakt uit massief beukenhout.

Deze asymmetrische commode biedt je voldoende plaats om t-shirts, truien en andere kledij op te bergen. De 3 laden kregen allemaal een andere kleur (wit, kobaltblauw en oceaanblauw met visgraatmotief) en geven zo een bijzondere toets aan de kamer. De 2 open vakken zijn ideaal om mandjes in te plaatsen om zo al je accessoires of kleinere kledingstukken zoals kousen een plaatsje te geven.

Meer informatie
Hout/look Eik
Samenstelling 3 lades
Type deur Geen
SKU-Emob GTH0L164
Merk Gami
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Kleur Wit, Bruin, Blauw
Totaal Gewicht kg 42
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top