Bureauset Osmond | Bureautafel en ladekast | Wit

Minder dan 3 op voorraad
Betaal in termijnen met Alma
Ontdek de Osmond-set, dé perfecte set kantoormeubelen! De bureautafel is in de hoogte verstelbaar met C-poten voor ergonomisch comfort. Daarnaast beschikt de set over een rolcontainer met 4 lades voor privacy. Gemaakt in Duitsland. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

SKU-Emob GM8422-583
Montage vereist Ja
Matrasbodem inbegrepen Nee
Matras inbegrepen Nee
Verstelbaar Nee
Bedlade(s) inbegrepen Nee
Merk Germania
Kleur Wit
Materiaal MDF
Stijl Modern
Ben je op zoek naar de perfecte kantoormeubelset? Zoek dan niet verder! De kantoormeubelset Osmond bestaat uit een bureau en een ladekast en biedt alles wat je nodig hebt voor een productieve werkplek. Het bureau is mechanisch in hoogte verstelbaar met twee C-poten, zodat je gemakkelijk je optimale werkhoogte kunt vinden. Het tafelblad kan tot 80 kg worden belast en heeft een stijlvolle lichtgrijze kleur. Het frame is gemaakt van zilverkleurig metaal met poedercoating, wat zorgt voor duurzaamheid en stabiliteit. Het bureau kan in hoogte worden versteld van 68-88 cm en biedt ergonomische ondersteuning gedurende de hele dag. De ladekast met wielen is een geweldige aanvulling op het bureau en biedt voldoende opbergruimte. Het heeft vier lades, waarvan de bovenste een opbergvak heeft en de tweede afsluitbaar is. De bovenste plank van de rolcontainer kan tot 10 kg worden belast, waardoor je extra opbergmogelijkheden hebt. Het meubel is ook in de kleur lichtgrijs, waardoor je kantoor een samenhangende en stijlvolle uitstraling krijgt. De vier metalen handgrepen in grafiet voegen een vleugje elegantie toe aan de set, terwijl de vier zwarte wielen zorgen voor eenvoudige mobiliteit. Twee van de wielen zijn vergrendelbaar, zodat je het meubel op zijn plaats kunt houden wanneer dat nodig is. De melaminecoating en de ABS-randen maken het meubilair krasbestendig en duurzaam, zodat het lang meegaat. De set Osmond is niet alleen gemaakt in Duitsland, maar biedt ook tal van voordelen. De krasbestendige en duurzame coating van het oppervlak zorgt ervoor dat je meubels bestand zijn tegen dagelijks gebruik. De schok- en stootbestendige randen bieden extra bescherming, waardoor de kans op schade minimaal is. Het ergonomische ontwerp van het bureau, met mechanische hoogteverstelling en metalen poten, zorgt voor optimaal comfort en ondersteuning tijdens lange werkuren. De metalen beugelgrepen geven het meubel niet alleen een stijlvol accent, maar zijn ook duurzaam en gemakkelijk vast te pakken. De afsluitbare lades bieden extra privacy en veiligheid voor je spullen, terwijl de zelfsluitende lades langzaam, zacht en geruisloos sluiten dankzij de geïntegreerde demper. De wielen zorgen voor eenvoudige mobiliteit, zodat je het meubel naar behoefte kunt verplaatsen in je kantoor. Investeer in de kantoormeubelset Osmond en geniet van een functionele, stijlvolle en ergonomische werkplek. Ons meubilair is gemaakt in Duitsland en combineert vakmanschap met modern design, zodat je jarenlang verzekerd bent van de best mogelijke werkruimte. Neem geen genoegen met minder als het gaat om je kantoormeubilair, kies voor het beste met onze kantoorset Osmond!
Merkeninformatie

Over Germania

De fabrikant die ooit begon met enkel schoenenkasten, biedt anno 2021 zowat het hele spectrum aan meubels aan. De rode draad doorheen de collectie van Germania is dat ze tegelijkertijd gaan voor flexibel en efficiënt gebruik van ruimte zonder daarbij aan kwaliteit en stijl in te boeten. Bekijk het aanbod en je zult begrijpen wat hiermee wordt bedoeld. Elk van de unieke en stijlvolle meubels is prijs-kwaliteit een absolute aanrader. Zowel in moderne, eerder landelijke als Scandinavische stijl biedt Emob van het merk Germania heel wat moois aan. 
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 140 cm
Hoogte: 140 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Kantoormeubelset Locelso | Noten Antraciet
Lengte: 49 cm
Hoogte: 68 cm
Breedte/diepte: 48 cm
Ladeblok The Office
215,00
Lengte:
Hoogte:
Breedte/diepte:
Bureauset Gaming | Gamingbureau en twee boekenkasten
Lengte:
Hoogte:
Breedte/diepte:
Bureauset Mouna | Bureau en ladekast | Wit

Vanaf 359,00

Lengte:
Hoogte:
Breedte/diepte:
Kantoormeubelset Mouna | Bureau, ladekast, halfhoge en hoge archiefkasten en -planken | Wit
Lengte:
Hoogte:
Breedte/diepte:
Bureauset Lloris | Bureautafel, ladeblok, kleine en grote archiefkast | Navarra Oak-design
Lengte:
Hoogte:
Breedte/diepte:
Veelzijdige bureauset Lloris | Bureautafel, ladekast, kleine en grote archiefkast | Bruin-wit
Lengte:
Hoogte:
Breedte/diepte:
Bureauset Presley | Bureautafel, ladekast | Grafiet-eikdesign
Lengte:
Hoogte:
Breedte/diepte:
Bureauset Presley | Hoekbureau en ladekast | Grandson Oak
Lengte:
Hoogte:
Breedte/diepte:
Bureauset Presley | Bureautafel, ladekast, archiefkast- en schap | Lichtgrijs
Lengte:
Hoogte:
Breedte/diepte:
Bureauset Osmond | Bureautafel, ladeblok, boekenkast, archiefkasten | Grandson Oak