Bureau gevuld met creativiteit | 18mm Dikte | Houten poten | 120x77x60cm | Wit

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
Bureau: 100% gemelamineerde spaanplaat, houten poten, 120cm breedte, 77cm hoogte, 60cm diepte, talrijke legplanken, extra opbergruimte, kan aan de grond worden bevestigd, wit Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Montage vereist Nee
Verstelbaar Nee
Type bureau Bureautafels
Merk Emob
SKU-Emob AG869VEL6605
Kleur Wit
Materiaal Hout, Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 15
Ben je op zoek naar een bureau dat niet alleen functioneel is, maar ook een vleugje creativiteit toevoegt aan je kantoor of thuiskantoor? Zoek dan niet verder dan ons bureau! Dit bureau is met uiterste precisie gemaakt en ontworpen om aan uw behoeften te voldoen, en past perfect in elke werkruimte. Een van de belangrijkste kenmerken van dit bureau is de constructie van 100% gemelamineerd spaanplaat. Dit hoogwaardige materiaal staat garant voor duurzaamheid en een lange levensduur, waardoor het een betrouwbare keuze is voor de komende jaren. Met een dikte van 18 mm garandeert dit bureau stevigheid en stabiliteit, zodat je met een gerust hart kunt werken.De houten poten van dit bureau voegen niet alleen een element van elegantie toe, maar bieden ook uitzonderlijke ondersteuning. De houten poten van dit bureau voegen niet alleen elegantie toe, maar bieden ook uitzonderlijke ondersteuning. Deze poten zijn met precisie gemaakt om bestand te zijn tegen dagelijks gebruik en ze vormen een sterke basis voor je werkruimte. Met een breedte van 120 cm, een hoogte van 77 cm en een diepte van 60 cm biedt dit bureau voldoende ruimte om je werkbenodigdheden comfortabel op te bergen. Deze planken bieden handige opbergruimte voor je boeken, schrijfgerei en andere kantoorbenodigdheden, zodat je werkruimte opgeruimd en georganiseerd blijft. Daarnaast heeft het bureau ook extra opbergvakken om je dossiers, papieren of andere dingen die je nodig hebt bij de hand te houden. Om te zorgen voor de grootst mogelijke stabiliteit en veiligheid kan dit bureau eenvoudig aan de grond worden bevestigd. Deze functie is handig als je een energiek kind hebt of als je in een gebied woont dat gevoelig is voor aardbevingen, en biedt extra zekerheid en voorkomt per ongeluk omvallen.Dit bureau is niet alleen functioneel en praktisch, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan je werkruimte. Met zijn strakke en moderne ontwerp past dit bureau naadloos in elke interieurstijl. De strakke en zuivere witte kleur versterkt de esthetische aantrekkingskracht en creëert een visueel aangename omgeving die productiviteit en creativiteit stimuleert.Kortom, onze Study Desk is het perfecte meubelstuk voor wie op zoek is naar een kantoor of thuiskantoor vol creativiteit. De constructie van 100% gemelamineerde spaanplaat zorgt voor duurzaamheid, terwijl de houten poten voor stabiliteit zorgen. Met zijn vele planken en extra opbergvakken biedt dit bureau voldoende ruimte om je werkruimte netjes te houden. De optie om het aan de grond te bevestigen voegt een extra beveiligingslaag toe. Dus waarom wachten? Til je werkruimte naar een hoger niveau met onze Study Desk en geniet van de voordelen van een stijlvolle en functionele werkplek.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 150 cm
Hoogte: 90 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Gaming bureau LevelUp 150cm - zwart
219,00 249,00
Lengte: 180 cm
Hoogte: 92 cm
Breedte/diepte: 67 cm
Bureau Gaming 180cm met ledstrip 2
Lengte: 120 cm
Hoogte: 75 cm
Breedte/diepte: 80 cm
Bureau Gabi 120cm - hoogglans wit
Lengte: 180 cm
Hoogte: 93 cm
Breedte/diepte: 45 cm
Wren Kindertafelset incl krukjes | 100% Melamine | Wit Notenhout
Lengte: 152 cm
Hoogte: 120 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Bureau Anette-Atlantische pijnboom/zwart
Lengte: 103 cm
Hoogte: 80 cm
Breedte/diepte: 43 cm
Bureau Janne 1 draaideur en 1 lade-mat roze/mat wit
Lengte: 121 cm
Hoogte: 74 cm
Breedte/diepte: 55 cm
Bureau Infinity 121cm - acacia
129,00
Lengte: 129 cm
Hoogte: 72 cm
Breedte/diepte: 120 cm
Op creativiteit geïnspireerd bureau | 100% melamine | Wit 129x72x120cm
Lengte: 123 cm
Hoogte: 76 cm
Breedte/diepte: 50 cm
Bureau Arieke-wit
99,00
Lengte: 145 cm
Hoogte: 74 cm
Breedte/diepte: 65 cm
Bureau Primos 145cm met 3 lades & 1 deur - wit
Lengte: 130 cm
Hoogte: 84 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Kinderbureau Amori 130 cm - wit
299,00
Lengte: 110 cm
Hoogte: 75 cm
Breedte/diepte: 55 cm
Bureau Jils 110cm met 4 lades - wit
149,00