Buffetkast Horizon middelhoog - eik/wit

€ 289,00

2 tot 4 weken

Buffetkast Horizon met eikdecor en witte afwerking. Uitgerust met een open vak, 2 draaideuren en een opklapdeur.
Lengte 120 cm
Breedte / Diepte 40 cm
Hoogte 121 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

De Horizon collectie bestaat uit woonkamermeubelen die gemaakt zijn van spaanplaat met een eikdecor en origineel afgewerkt zijn in het wit. De pootjes van de meubelen zijn uit massief hout (beuk).

Deze buffetkast is bovenaan voorzien van een open vak en onderaan van een opklapdeur. De 2 draaideuren in het midden kunnen makkelijk geopend worden door op ze te drukken en verbergen elk een verstelbare legplank.

Meer informatie
Afwerking Melamine
Hout/look Eik
Samenstelling 3 deuren
Type deur Draaideur, Opklapdeur
SKU-Emob SY4152X0303A01
Merk TemaHome
Materiaal Massief hout, Spaanplaat
Kleur Wit, Bruin
Totaal Gewicht kg 57.98
Merkeninformatie

Over TemaHome

Het Portugese merk TemaHome heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. In 1981 werd het opgericht als “Norema Portuguesa”, een fusie van het Noorse Norema en het Portugese Godinho. Het doel was de geavanceerde technologie van Noorwegen te combineren met de Portugese efficiëntie en meubels tegen redelijke kosten te produceren. Na verschillende eigenaars en benamingen te hebben, werd het in 2008 het huidige TemaHome. Tegenwoordig produceert TemaHome een collectie eigentijdse meubels en decoratieve accenten waarbij de combinatie van een origineel en praktisch design centraal staat.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top