Dubbele wastafelonderkasten

Een groot gezin? Of simpelweg een liefhebber van veel opbergmogelijkheden? Dan zijn onze dubbele wastafelonderkasten vast iets voor jou. Maak je badkamer compleet en neem een kijkje naar onze verschillende dubbele wastafelonderkasten.

per pagina

4 Artikelen

Lengte: 120 cm
Hoogte: 41 cm
Breedte/diepte: 47 cm
Wastafelonderkast Dasa 120cm met 4 lades - wit
Lengte: 120 cm
Hoogte: 41 cm
Breedte/diepte: 47 cm
Wastafelonderkast Dasa 120cm met 4 lades - grafiet/mat grijs
Lengte: 120 cm
Hoogte: 41 cm
Breedte/diepte: 47 cm
Wastafelonderkast Dasa 120cm met 4 lades - wotan eik
Lengte: 150 cm
Hoogte: 86 cm
Breedte/diepte: 54 cm
Jussara badkamermeubelset | 3-delig | Wit | Massief hout en kwarts

Zo veel mogelijkheden!

Is het ’s ochtends altijd druk in de badkamer en wens je daarom graag een extra wastafel te plaatsen? Dan ben je vast ook op zoek naar een wastafelonderkast die geschikt is voor twee wastafels. Bij Emob bieden we dubbele wastafelonderkasten aan in allerlei verschillende kleuren en materialen. Een dubbele wastafelonderkast is een badkamerkastje met twee sifonuitsparingen, die je eenvoudig onder je bestaande wastafels plaatst. Deze kastjes zijn dus specifiek ontworpen voor twee wastafels. Een ware droom voor grote gezinnen of koppels die zich graag samen klaarmaken.

Tal van voordelen

Een dubbele wastafelonderkast brengt heel wat voordelen met zich mee. Deze willen we met plezier delen door middel van onderstaande opsomming.

  • Meer tijd

Het spreekt voor zich dat de meeste mensen hun badkamer moeten delen met hun partner, kinderen of huisgenoten. Dit betekent dat het dus ’s ochtends nogal druk kan worden in de badkamer. Om dit te vermijden en dus tijd te besparen kan je opteren voor twee wastafels. Op die manier kunnen twee personen zich op het zelfde moment klaarmaken. Je hoeft niet meer te wachten op je beurt en kan gerust samen aan de wasbak staan. Gevolg? Meer tijd!

  • Meer opbergruimte

Als je kiest voor een dubbele wastafelonderkast kies je ook voor meer opbergruimte. Aangezien het kastje voor twee wastafels past, is deze automatisch ook breder. Je beschikt dus over meer lades en/of deuren en kan dus veel meer opbergen. Een ideale combinatie bij onze wastafelonderkasten zijn onze kolomkasten en badkamerrekken. Altijd genoeg opbergruimte!

Alternatieven

Verkies je liever een wastafelmeubel waarbij de wastafels inbegrepen zijn? Opteer dan voor één van onze talloze dubbele of enkele wastafelmeubels. Onze wastafelmeubels bestaan telkens uit één of twee wastafels met daaronder kasten. In ons aanbod vind je wastafelmeubels in verschillende materialen en kleuren. Neem een kijkje en bepaal welke het best in jouw interieur past!

Wil je graag je badkamer als eenheid zien? Vergeet dan zeker niet om een kijkje te nemen naar onze volledige badkamers. Hier vind je badkamers die bestaan uit een wastafelonderkast, een badkamerkast, een spiegelkast, een hangkast en een badkamerspiegel van dezelfde collectie. Ideaal om je badkamer een verse make over te geven!

Hulp of advies nodig?

Bij onze klantenservice kan je elke weekdag terecht met al jouw vragen. Je kan ons bereiken via telefoon, mail of Facebook.

Tip: Onderaan elke productpagina kan je rechtstreeks jouw vraag stellen. Je hoeft alleen je vraag en contactgegevens in te vullen en wij weten meteen om welk specifieke product het gaat. We streven ernaar steeds zo snel mogelijk te reageren.