Ultimate Comfort 3-zitsbank | Stijlvol ontwerp | Crèmekleur

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
Maak kennis met onze 3-zitsbank, de perfecte aanvulling voor je woonkamer! Met zijn comfortabele ontwerp, unieke stijl en makkelijk schoon te maken stof is deze bank een must-have. Gemaakt met een houten en MDF frame, 100% polyester stof en harde walnootkleurige kunststof poten. Afmetingen: B208 x H85 x D81cm. Zithoogte: 43cm. Kleur: Crème Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Montage vereist Ja
Samenstelling 3-zit
Zitbreedte 188
Zithoogte 43
Zitdiepte 53
Aantal personen 3 personen
Belastbaar gewicht 330kg
Opties Met armleuning
Merk Emob
SKU-Emob AG825BLC1508
Kleur Beige
Stijl Modern
Materiaal Kunststof, Polyester, MDF, Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 57
Maak kennis met de prachtige 3-zitsbank, een waar juweeltje dat ongetwijfeld de ster van je woonkamer zal worden. Ontworpen om ongeëvenaard comfort en een unieke esthetiek te bieden, is deze bank de perfecte aanvulling om je ruimte op te frissen. De uitzonderlijke combinatie van functie en mode maken het een ideale keuze voor wie een stijlvolle en uitnodigende sfeer wil creëren.Een van de opvallende kenmerken van deze bank is het stevige frame, gemaakt van een mix van hoogwaardig hout en MDF. Dit zorgt ervoor dat de bank niet alleen duurzaam is, maar ook uitstekende stabiliteit en ondersteuning biedt, zodat u met een gerust hart weet dat hij de tand des tijds zal doorstaan.De stof die voor de bekleding wordt gebruikt is 100% polyester, bekend om zijn duurzaamheid en weerstand tegen slijtage. Dit betekent dat uw bank er onberispelijk blijft uitzien, zelfs bij dagelijks gebruik. Met een breedte van 208 cm, een hoogte van 85 cm en een diepte van 81 cm biedt deze 3-zitsbank voldoende zitruimte voor u en uw geliefden om te ontspannen en tot rust te komen. De zithoogte van 43 cm zorgt voor een comfortabele zithouding, zodat je kunt wegzakken en echt kunt genieten van het luxueuze gevoel van de bank.Als het aankomt op zitcomfort, levert deze bank echt. Het 28 DNS schuim dat gebruikt wordt voor de zittingen zorgt voor een pluche en ondersteunende zitervaring, zodat je uren kunt loungen zonder je ongemakkelijk te voelen. Het partikelschuim dat wordt gebruikt voor de rugleuning biedt ook voldoende lendensteun, waardoor het algehele comfortniveau nog verder wordt verhoogd.Toevoegend aan de esthetische aantrekkingskracht van deze bank zijn de harde walnootkleurige kunststof poten. Deze poten voegen niet alleen een vleugje elegantie toe, maar bieden ook extra stabiliteit aan de bank, zodat hij stevig blijft, zelfs tijdens levendige bijeenkomsten of energieke filmavonden.Last but not least is deze 3-zitsbank verkrijgbaar in een prachtige crèmekleur, waardoor hij moeiteloos past bij elk bestaand decor of kleurenschema in uw woonkamer. De veelzijdige tint creëert een gevoel van elegantie en verfijning, waardoor het een ideale keuze is voor zowel eigentijdse als traditionele interieurs.Kortom, de 3-zitsbank is de ultieme combinatie van comfort, functionaliteit en stijl. Met zijn stevige frame, gemakkelijk te reinigen stof en pluche zitplaatsen wordt hij gegarandeerd het middelpunt van je woonkamer. Upgrade je ruimte vandaag nog met deze opmerkelijke sofa en ervaar het ongeëvenaarde comfort en unieke ontwerp waar je al zo lang naar verlangt.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 304 cm
Hoogte: 88 cm
Breedte/diepte: 247 cm
Hoekbank Yvette met slaapbank & opbergruimte - grijs/wit
1.034,10 1.149,00
Lengte: 350 cm
Hoogte: 82 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Hoekbank Wout links kunstleer - bruin
937,30 1.339,00
Lengte: 255 cm
Hoogte: 85 cm
Breedte/diepte: 120 cm
3-zitsbank | Comfortabel en Stijlvol | Beukenhouten Frame | Polyester Stof | 255cm Lengte
Lengte: 275 cm
Hoogte: 78 cm
Breedte/diepte: 216 cm
Hoekbank Umah links - grijs
1.519,00
Lengte: 82 cm
Hoogte: 82 cm
Breedte/diepte: 70 cm
Stijlvolle Wing Chair - Beukenhouten frame, roze polyester stof, gouden metalen poten
Lengte: 62 cm
Hoogte: 69 cm
Breedte/diepte: 56 cm
Relaxfauteuil voor kinderen Rex - roze
149,00
Lengte: 93 cm
Hoogte: 99 cm
Breedte/diepte: 67 cm
Relaxfauteuil Mirac manueel - grijs
379,00
Lengte: 76 cm
Hoogte: 81 cm
Breedte/diepte: 76 cm
Fauteuil Dafne - roze/messing
299,00
Lengte: 62 cm
Hoogte: 69 cm
Breedte/diepte: 56 cm
Relaxfauteuil voor kinderen Rex - grijs
Lengte: 90 cm
Hoogte: 114 cm
Breedte/diepte: 78 cm
Relaxzetel Scotland - grijs
349,00
Lengte: 78 cm
Hoogte: 90 cm
Breedte/diepte: 69 cm
Fauteuil Cazari - grijs
219,00
Lengte: 350 cm
Hoogte: 73 cm
Breedte/diepte: 270 cm
Comfortabele en stijlvolle hoekbank | Beige | 350 cm breedte | 100% polyester stof