Comfortabel Chique 3-zits slaapbank | Beukenhouten frame | Donkergrijs

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
3-zits slaapbank: Comfortabel en stijlvol, deze bank heeft een uniek ontwerp. Hij heeft een frame van beukenhout en spaanplaat, een stof van 100% polyester en een draaimechanisme voor de rugleuning. Het kussen en schuim zijn van hoge kwaliteit en hij wordt geleverd met draagbare zit- en rugkussens. De donkergrijze kleur en zwarte kunststof poten voegen een modern tintje toe. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG560ARE1307
Kleur Grijs
Materiaal Hout, Polyester
Totaal Gewicht kg 60.5
Maak kennis met onze ongelooflijke 3-zits slaapbank, het ultieme middelpunt voor je woonkamer. Deze bank combineert ultiem comfort met een uniek ontwerp dat zeker in het oog springt. Als je op zoek bent om je ruimte nieuw leven in te blazen, is deze bank de perfecte keuze, met zowel functie als stijl. Het frame van deze uitzonderlijke bank is gemaakt van beukenhout en spaanplaat van hoge kwaliteit, wat zorgt voor sterkte en duurzaamheid die de tand des tijds zal doorstaan. De materiaalkeuze is niet alleen praktisch, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan de algehele esthetiek. Gewikkeld in een 100% polyester stof is deze bank niet alleen zacht en comfortabel, maar ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Met een royale lengte van 210 cm, een breedte van 90 cm en een hoogte van 85 cm biedt deze bank voldoende zitruimte voor jou en je geliefden om te ontspannen en tot rust te komen. Maar wat dit meubel echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om het met gemak om te vormen tot een bed. Het bedgedeelte heeft een lengte van 176 cm en een breedte van 90 cm en biedt een comfortabele slaapruimte voor gasten of luie filmavonden. Met een dichtheid van 28 DNS en een dikte van 16 cm biedt het schuim de perfecte balans tussen ondersteuning en gezelligheid. Daarnaast zorgt een innovatief halogeenschuim veersysteem voor een comfortabele zitervaring die zich aanpast aan de contouren van je lichaam.De rugleuning van deze slaapbank is gemaakt van een winnende combinatie van materialen: 60% snipperschuim en 40% siliconenschuim. Deze combinatie zorgt voor een uitzonderlijk niveau van comfort en ondersteuning, waardoor loungen of rechtop zitten even aangenaam is.Onze slaapbank is uitgerust met een draaibaar rugleuningmechanisme, waardoor je moeiteloos kunt wisselen tussen zit- en slaapmodus. Deze handige functie voegt veelzijdigheid toe aan je leefruimte, waardoor je gemakkelijk gasten kunt ontvangen of een knus plekje voor jezelf kunt creëren.Voor extra gemak wordt deze bank geleverd met twee draagbare zit- en rugkussens van 45 x 45 cm elk. De poten van de bank zijn afgewerkt met zwart hard plastic, wat zorgt voor een stevige en stabiele basis. De donkergrijze kleur van de bank voegt een vleugje verfijning toe aan elke woonkamer en past moeiteloos bij een breed scala aan interieurstijlen en kleuren.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 304 cm
Hoogte: 88 cm
Breedte/diepte: 247 cm
Hoekbank Yvette met slaapbank & opbergruimte - grijs/wit
1.034,10 1.149,00
Lengte: 350 cm
Hoogte: 82 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Hoekbank Wout links kunstleer - bruin
937,30 1.339,00
Lengte: 255 cm
Hoogte: 85 cm
Breedte/diepte: 120 cm
3-zitsbank | Comfortabel en Stijlvol | Beukenhouten Frame | Polyester Stof | 255cm Lengte
Lengte: 82 cm
Hoogte: 82 cm
Breedte/diepte: 70 cm
Stijlvolle Wing Chair - Beukenhouten frame, roze polyester stof, gouden metalen poten
Lengte: 62 cm
Hoogte: 69 cm
Breedte/diepte: 56 cm
Relaxfauteuil voor kinderen Rex - roze
149,00
Lengte: 93 cm
Hoogte: 99 cm
Breedte/diepte: 67 cm
Relaxfauteuil Mirac manueel - grijs
379,00
Lengte: 76 cm
Hoogte: 81 cm
Breedte/diepte: 76 cm
Fauteuil Dafne - roze/messing
299,00
Lengte: 62 cm
Hoogte: 69 cm
Breedte/diepte: 56 cm
Relaxfauteuil voor kinderen Rex - grijs
Lengte: 90 cm
Hoogte: 114 cm
Breedte/diepte: 78 cm
Relaxzetel Scotland - grijs
349,00
Lengte: 78 cm
Hoogte: 90 cm
Breedte/diepte: 69 cm
Fauteuil Cazari - grijs
219,00
Lengte: 350 cm
Hoogte: 73 cm
Breedte/diepte: 270 cm
Comfortabele en stijlvolle hoekbank | Beige | 350 cm breedte | 100% polyester stof
Lengte: 208 cm
Hoogte: 85 cm
Breedte/diepte: 81 cm
Comfortabele 3-zitsbank met uniek ontwerp - Claret Red