3-zitsbank | Comfortabel en Stijlvol | Beukenhouten Frame | Donkergrijze Kleur

Betaal in termijnen met Alma
Maak kennis met onze 3-zitsbank, perfect voor je woonkamer. Gemaakt van beukenhout en spaanplaat, met een 100% polyester stof. Voorzien van comfortabel schuim en een veer in het midden om op te zitten. Inclusief 3 draagbare kussens en zwarte harde plastic poten. Donkergrijze kleur Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG560ARE1305
Kleur Antraciet
Materiaal Hout, Polyester
Totaal Gewicht kg 50
Als je op zoek bent naar het perfecte middelpunt voor je woonkamer, zoek dan niet verder dan onze 3-zitsbank. Deze stijlvolle en comfortabele sofa zal de ster van uw ruimte zijn en u het comfort en unieke ontwerp bieden waarnaar u op zoek was.Een van de belangrijkste kenmerken van deze sofa is de combinatie van functie en mode. Hij biedt niet alleen een comfortabele zitplaats voor u en uw gasten, maar voegt ook een vleugje stijl toe aan elke kamer. Of je nu luiert met een boek of vrienden ontvangt, deze bank voldoet aan al je behoeften. Het frame van deze bank is gemaakt van duurzaam beukenhout en spaanplaat, waardoor de kwaliteit lang meegaat. De 100% polyester stof voegt een vleugje luxe toe en is gemakkelijk schoon te maken, waardoor onderhoud een fluitje van een cent is.Met een lengte van 215 cm, een breedte van 94 cm en een hoogte van 88 cm biedt deze bank voldoende ruimte voor u en uw geliefden om te ontspannen en tot rust te komen. Het schuim dat in deze bank wordt gebruikt is van de hoogste kwaliteit, met 28 DNS zacht grijs schuim voor optimaal comfort. De toevoeging van een veer in het midden zorgt voor extra ondersteuning tijdens het zitten, zodat je zorgeloos achterover kunt leunen en ontspannen. De rugkussens zijn gevuld met een combinatie van 60% snipperschuim en 40% siliconenschuim, wat de perfecte balans biedt tussen zachtheid en ondersteuning. Dezelfde combinatie wordt gebruikt voor de zitkussens, voor een extra laag comfort. Bij de bank worden drie draagbare zit-/rugkussens geleverd van elk 45 x 45 cm, zodat u uw zitervaring kunt aanpassen.Uw bank schoon en fris houden is eenvoudig, want de stof kan chemisch gereinigd worden. Breng hem gewoon naar de stomerij en hij ziet er in een mum van tijd weer als nieuw uit. De zwarte hardplastic poten zorgen voor stabiliteit en een modern tintje aan de algehele look van de bank.Samengevat is onze 3-zitsbank de perfecte aanvulling voor elke woonkamer. Met zijn combinatie van comfort, uniek ontwerp en duurzame materialen zal deze bank zeker het hoogtepunt van uw ruimte worden. Offer stijl niet op voor functie - kies voor onze 3-zitsbank en verander je woonkamer vandaag nog in een oase van comfort en stijl.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 304 cm
Hoogte: 88 cm
Breedte/diepte: 247 cm
Hoekbank Yvette met slaapbank & opbergruimte - grijs/wit
1.034,10 1.149,00
Lengte: 350 cm
Hoogte: 82 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Hoekbank Wout links kunstleer - bruin
937,30 1.339,00
Lengte: 255 cm
Hoogte: 85 cm
Breedte/diepte: 120 cm
3-zitsbank | Comfortabel en Stijlvol | Beukenhouten Frame | Polyester Stof | 255cm Lengte
Lengte: 82 cm
Hoogte: 82 cm
Breedte/diepte: 70 cm
Stijlvolle Wing Chair - Beukenhouten frame, roze polyester stof, gouden metalen poten
Lengte: 62 cm
Hoogte: 69 cm
Breedte/diepte: 56 cm
Relaxfauteuil voor kinderen Rex - roze
149,00
Lengte: 93 cm
Hoogte: 99 cm
Breedte/diepte: 67 cm
Relaxfauteuil Mirac manueel - grijs
379,00
Lengte: 76 cm
Hoogte: 81 cm
Breedte/diepte: 76 cm
Fauteuil Dafne - roze/messing
299,00
Lengte: 62 cm
Hoogte: 69 cm
Breedte/diepte: 56 cm
Relaxfauteuil voor kinderen Rex - grijs
Lengte: 90 cm
Hoogte: 114 cm
Breedte/diepte: 78 cm
Relaxzetel Scotland - grijs
349,00
Lengte: 78 cm
Hoogte: 90 cm
Breedte/diepte: 69 cm
Fauteuil Cazari - grijs
219,00
Lengte: 350 cm
Hoogte: 73 cm
Breedte/diepte: 270 cm
Comfortabele en stijlvolle hoekbank | Beige | 350 cm breedte | 100% polyester stof
Lengte: 208 cm
Hoogte: 85 cm
Breedte/diepte: 81 cm
Comfortabele 3-zitsbank met uniek ontwerp - Claret Red