Comfortabele en stijlvolle 3-zitsbank in beige | 220 cm lengte | Beukenhouten frame

Betaal in termijnen met Alma
Maak kennis met onze 3-zitsbank in beige, met comfortabele schuimkussens, uniek ontwerp, zwarte houten poten en stof die chemisch gereinigd kan worden. Perfect om je woonkamer op te frissen! Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG560ARE1330
Kleur Beige
Materiaal Hout, Polyester
Totaal Gewicht kg 55
Maak kennis met de prachtige 3-zitsbank, het ultieme middelpunt voor je woonkamer. Met zijn uitzonderlijke comfort en unieke ontwerp zal deze bank de stijl en functionaliteit van je ruimte verhogen. Of je nu je huis wilt opfrissen of gewoon je zitmeubels wilt upgraden, deze bank is de perfecte keuze.Een van de opvallende kenmerken van deze bank is de hoogwaardige constructie. Het frame is gemaakt van beukenhout en spaanplaat, wat zorgt voor duurzaamheid en stabiliteit. Het gebruik van eersteklas materialen betekent dat deze bank jarenlang meegaat, zelfs bij dagelijks gebruik.Als het aankomt op comfort, springt deze bank er echt uit. De zitting is royaal gevuld met een combinatie van 8 cm 28 DNS zacht grijs schuim en 8 cm 24 DNS veren wit schuim, wat zorgt voor een pluche en knus gevoel. Daarnaast is er een extra laag van 3 cm 24 DNS vederwit schuim, speciaal ontworpen voor optimaal zitcomfort. De rugleuning van deze bank is gemaakt met een combinatie van 60% snipperschuim en 40% siliconenschuim, wat zorgt voor een uitstekende ondersteuning van je rug. Deze unieke samenstelling helpt de vorm van de bank te behouden en voorkomt doorzakken, zelfs na jarenlang gebruik.Voor extra gemak worden bij deze bank twee kussens geleverd. Deze kussens zijn gevuld met een mix van 60% snipperschuim en 40% siliconenschuim voor superieur comfort. Met een diameter van 27 cm vormen deze kussens het perfecte accent om de look van je bank compleet te maken.Qua afmetingen is deze 3-zitsbank ontworpen met het oog op functionaliteit. Met een lengte van 220 cm, breedte van 87 cm en hoogte van 87 cm heeft deze bank de perfecte balans tussen ruimte en compactheid. De breedte van de zitting is 178 cm, waardoor er voldoende ruimte is voor jou en je geliefden om te ontspannen en tot rust te komen. De zithoogte van 43 cm zorgt voor een gemakkelijke instap en comfortabel zitten, terwijl de zitdiepte van 63 cm een knusse en ontspannen houding mogelijk maakt.Met zijn zwarte houten poten straalt deze bank een vleugje elegantie en verfijning uit. De poten hebben een hoogte van 18 cm, wat bijdraagt aan de algehele esthetische aantrekkingskracht van de bank. De beige kleur van de stof is een aanvulling op een breed scala aan interieurstijlen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elk huis.Een ander opmerkelijk kenmerk van deze bank is de chemisch te reinigen stof, waardoor eenvoudig onderhoud en een lange levensduur gegarandeerd zijn. Omdat morsen en vlekken onvermijdelijk zijn in een druk huishouden, zorgt de mogelijkheid om de stof chemisch te reinigen ervoor dat uw bank een lange levensduur heeft.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 304 cm
Hoogte: 88 cm
Breedte/diepte: 247 cm
Hoekbank Yvette met slaapbank & opbergruimte - grijs/wit
1.034,10 1.149,00
Lengte: 350 cm
Hoogte: 82 cm
Breedte/diepte: 210 cm
Hoekbank Wout links kunstleer - bruin
937,30 1.339,00
Lengte: 255 cm
Hoogte: 85 cm
Breedte/diepte: 120 cm
3-zitsbank | Comfortabel en Stijlvol | Beukenhouten Frame | Polyester Stof | 255cm Lengte
Lengte: 82 cm
Hoogte: 82 cm
Breedte/diepte: 70 cm
Stijlvolle Wing Chair - Beukenhouten frame, roze polyester stof, gouden metalen poten
Lengte: 62 cm
Hoogte: 69 cm
Breedte/diepte: 56 cm
Relaxfauteuil voor kinderen Rex - roze
149,00
Lengte: 93 cm
Hoogte: 99 cm
Breedte/diepte: 67 cm
Relaxfauteuil Mirac manueel - grijs
379,00
Lengte: 76 cm
Hoogte: 81 cm
Breedte/diepte: 76 cm
Fauteuil Dafne - roze/messing
299,00
Lengte: 62 cm
Hoogte: 69 cm
Breedte/diepte: 56 cm
Relaxfauteuil voor kinderen Rex - grijs
Lengte: 90 cm
Hoogte: 114 cm
Breedte/diepte: 78 cm
Relaxzetel Scotland - grijs
349,00
Lengte: 78 cm
Hoogte: 90 cm
Breedte/diepte: 69 cm
Fauteuil Cazari - grijs
219,00
Lengte: 350 cm
Hoogte: 73 cm
Breedte/diepte: 270 cm
Comfortabele en stijlvolle hoekbank | Beige | 350 cm breedte | 100% polyester stof
Lengte: 208 cm
Hoogte: 85 cm
Breedte/diepte: 81 cm
Comfortabele 3-zitsbank met uniek ontwerp - Claret Red