Visgraat TV-meubels

per pagina

3 Artikelen

Lengte: 220 cm
Hoogte: 60 cm
Breedte/diepte: 42 cm
Tv-meubel Bony 220cm 4 deuren visgraatmotief - zwart/zilver
Lengte: 220 cm
Hoogte: 60 cm
Breedte/diepte: 42 cm
Tv-meubel Bony 220cm visgraatmotief 4 deuren - zwart/goud
Lengte: 200 cm
Hoogte: 60 cm
Breedte/diepte: 43 cm
Tv-meubel Bony 200cm 4 deuren visgraatmotief - zwart/geborsteld goud

Visgraat TV-meubel kopen? Elegant & Tijdloos

Met een TV-meubel van Emob geef jij jouw tv en media-apparatuur een mooi plekje. In ons ruime assortiment TV-meubels hebben wij ook de zeer elegante en stijlvolle visgraat TV-meubels. Het visgraatmotief is de afgelopen jaren sterk in populariteit gestegen. Steeds meer mensen kiezen voor een visgraatvloer en ook visgraat meubels zijn erg in trek. Zo vind je bij ons ook mooie TV-kasten met een visgraatmotief. 

Tip: bekijk ook onze andere visgraat kasten

TV-kasten met visgraatmotief 

Visgraat staat bekend om de korte plankjes die schuin en haaks op elkaar worden gelegd. De TV-meubels in ons assortiment hebben meestal een ondergrond van hout of MDF waar kleine plankjes in visgraatmotief zijn verlijmd. Dit in combinatie met een zwart of goud metalen frame zorgt voor een industriële look. Het overgrote deel uit ons assortiment is gemaakt van zwart eikenhout met een goudkleurig frame in roestvrij staal. Naast TV-kasten hebben we ook boekenkasten, buffetkasten en dressoirs met visgraatmotief in ons assortiment. 

Visgraat meubels van Emob 

Heb je een mooie nieuwe visgraat TV-kast op het oog? Twijfel dan niet langer en bestel jouw nieuwe kast snel online in onze webshop. Je profiteert van snelle levering, gratis verzending vanaf €100,- en 60 dagen retourrecht. Heb je een vraag over onze visgraat TV-meubels? Onze klantenservice staat elke werkdag voor je klaar. Je kan ons bereiken via telefoon, mail of Facebook. Heb je een vraag over een bepaald bed? Stel dan je vraag op de specifieke productpagina. We streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren.