Bijzettafelsets

Mooi en praktisch

Bijzettafeltjes zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de woonkamer. Ze zijn niet alleen een mooie toevoeging aan je interieur, ze hebben ook een praktische functie. U kunt er makkelijk extra plaats mee creëren wanneer u bezoek ontvangt of u kunt er gewoon allerlei spullen op kwijt, zoals de tv-gids, afstandsbediening, drankjes…

Stijlvolle bijzettafelsets

Heeft u graag een woonkamer met meubels die volledig op elkaar afgestemd zijn? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Emob heeft namelijk verschillende sets van meerdere bijzettafeltjes. Zo hoeft u niet meer te zoeken naar de perfect match, wij hebben het al voor u gedaan! De meeste van onze bijzettafelsets passen bovendien perfect in elkaar. Zo kunt u plaats besparen of kunt u ze makkelijk opbergen wanneer u ze even niet meer nodig heeft. De tafeltjes worden allemaal samen geleverd. U kunt ze makkelijk zelf installeren aan de hand van de montage-instructies of wij kunnen ze bij u thuis komen monteren!

Bijzettafeltjes voor elk interieur

Bij Emob kunt u rekenen op een ruime keuze aan meubels in alle stijlen, materialen en formaten. U vindt er ongetwijfeld een bijzettafelset die bij uw interieur past!

Zoekt u nog een nieuwe salontafel in dezelfde stijl? Bekijk dan zeker ook eens de collectie salontafels op onze site.