Woody Fashion Melamine Coated Dresser | 105 x 85 x 30 cm | Inclusief Spiegel | Wit

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
Woody Fashion Dresser is een slanke en moderne opbergoplossing gemaakt van duurzaam gemelamineerd spaanplaat. Het beschikt over een ruime tafel met afmetingen van 105 x 85 x 30 cm en een aangehechte spiegel van 51 x 76 cm. De witte kleur voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Opties Met opbergruimte
Vorm Rechthoek
Samenstelling Open
Aantal haken Geen
Merk Emob
SKU-Emob AG845HCT4001
Kleur Wit
Stijl Modern
Materiaal Melamine
Totaal Gewicht kg 23
De Woody Fashion Dresser is de perfecte aanvulling voor elk huis en biedt een combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid. Deze dresser is gemaakt van 100% gemelamineerd spaanplaat en is gemaakt om lang mee te gaan. Met een dikte van 18 mm is het Woody Fashion Dresser stevig en bestand tegen dagelijks gebruik zonder problemen. Of je nu een plek nodig hebt om je servies op te bergen, je favoriete decoratieve items uit te stallen of gewoon een vleugje elegantie aan je ruimte toe te voegen, met dit tafeltje zit je goed. Het tafeltje heeft een breedte van 105 cm, een hoogte van 85 cm en een diepte van 30 cm, waardoor het voldoende opbergruimte biedt en toch compact blijft. De afmetingen maken het geschikt voor verschillende kamers in je huis, zoals de woonkamer, eethoek of zelfs de slaapkamer. Bij de Woody Fashion Dresser wordt een spiegel geleverd met een breedte van 51 cm en een hoogte van 76 cm. Deze spiegel vult het tafeltje perfect aan, zodat je je uiterlijk kunt controleren en diepte kunt toevoegen aan je ruimte. De witte kleur van het tafeltje en de spiegel voegt een vleugje frisheid en netheid toe aan elke kamer. Een van de opvallende kenmerken van de Woody Fashion Dresser is de melaminegecoate spaanplaatconstructie. Deze coating biedt tal van voordelen, zoals een verhoogde weerstand tegen krassen, vocht en hitte. Het maakt schoonmaken ook een fluitje van een cent, want je kunt gemorst of vuil eenvoudig wegvegen, zodat je tafeltje er jarenlang onberispelijk blijft uitzien. Een ander voordeel van de Woody Fashion Dresser is zijn veelzijdigheid. Het strakke en moderne ontwerp maakt het geschikt voor verschillende interieurstijlen, van eigentijds tot minimalistisch. Of je nu een klein appartement of een ruim huis hebt, dit tafeltje past naadloos in je bestaande inrichting en voegt een vleugje verfijning en functionaliteit toe. Naast zijn esthetische aantrekkingskracht biedt het Woody Fashion Dresser ook veel opbergruimte. Het heeft meerdere vakken en planken, zodat je je spullen netjes kunt organiseren en opbergen. Van boeken en tijdschriften tot borden en bestek, dit tafeltje heeft genoeg ruimte voor al je opbergbehoeften. Investeren in het Woody Fashion Dresser betekent investeren in kwaliteit en stijl. De duurzame constructie garandeert een lange levensduur, terwijl het tijdloze ontwerp ervoor zorgt dat het nooit uit de mode raakt.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 100 cm
Hoogte: 79 cm
Breedte/diepte: 35 cm
Sidetable Nebas 100cm 1 legplank - mat zwart
Lengte: 120 cm
Hoogte: 79 cm
Breedte/diepte: 35 cm
Sidetable Dover 120cm industrieel - zwart
Lengte: 120 cm
Hoogte: 79 cm
Breedte/diepte: 35 cm
Sidetable Dover 120cm industrieel - zwart/wilde eik
Lengte: 118 cm
Hoogte: 76 cm
Breedte/diepte: 36 cm
Sidetable Trend-zwart
429,00
Lengte: 101 cm
Hoogte: 80 cm
Breedte/diepte: 35 cm
Sidetable Bill 1 legplank - rustiek bruin/zwart
Lengte: 100 cm
Hoogte: 75 cm
Breedte/diepte: 35 cm
Sidetable Damon 100cm 2 lades - eik/antraciet
Lengte: 100 cm
Hoogte: 80 cm
Breedte/diepte: 35 cm
Moderne consoletafel van gehard glas, metalen frame, verstelbare poten
Lengte: 100 cm
Hoogte: 35 cm
Breedte/diepte: 80 cm
Moderne consoletafel met stalen frame en gehard glazen planken, voor woonkamer/hal
Lengte: 138 cm
Hoogte: 75 cm
Breedte/diepte: 43 cm
Locelso console | 18 mm dik | Atlantisch grenen
Lengte: 124 cm
Hoogte: 84 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Woody Fashion Dresser | 100% Melaminegecoat | Metalen Poten | 40 x 124 x 84 cm | Kleur: Walnootzwart
Lengte: 60 cm
Hoogte: 37 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Salontafel Montez | Met opbergruimte | 60 x 60 x 37 cm | Craft Oak
Lengte: 100 cm
Hoogte: 80 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Sidetable Greg 100cm met lade - wit
159,00