Wallity Decoratieve Metalen Wandaccessoire - 100% Metaal (0 Dikte) - Veelkleurig

Minder dan 3 op voorraad
Betaal in termijnen met Alma
Wallity is een levendige en stijlvolle decoratieve metalen wandaccessoire gemaakt van 100% metaal met een dikte van 0. Het veelkleurige ontwerp voegt een unieke charme toe aan elke ruimte. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG279ENZ1833
Totaal Gewicht kg 1.574
Maak kennis met Wallity, het ultieme decoratieve metalen wandaccessoire dat zeker een vleugje elegantie en verfijning zal toevoegen aan elke leefruimte. Dit prachtige wanddecoratiestuk is gemaakt van 100% metaal met een dikte van 0 en is ontworpen om de esthetiek van je huis of kantoor te betoveren en te verbeteren. Verkrijgbaar in een prachtige veelkleurige kleur, Wallity is een veelzijdig stuk dat moeiteloos een aanvulling op elke bestaande inrichting of thema.Belangrijkste kenmerken:1. Premium kwaliteit: Wallity is zorgvuldig vervaardigd uit hoogwaardige metalen materialen, waardoor duurzaamheid en langdurige schoonheid gegarandeerd zijn. Het gebruik van metaal voegt ook een eigentijds en modern tintje toe aan je interieur.2. Gecompliceerd ontwerp: De ingewikkelde patronen en ontwerpen op Wallity creëren een visueel opvallend focuspunt op elke muur. Met zijn fascinerende veelzijdige structuur transformeert dit metalen wandaccessoire je ruimte van gewoon naar buitengewoon.3. Veelkleurige elegantie: Het prachtige veelkleurige palet van Wallity brengt een uitbarsting van energie en levendigheid in je omgeving. De mix van kleuren voegt diepte en dimensie toe, waardoor je muren tot leven komen met een verbluffende visuele impact.4. Veelzijdige plaatsing: Wallity is perfect voor elke kamer, of het nu de woonkamer, slaapkamer, kantoor of hal is. Het veelzijdige ontwerp past naadloos bij elke muur en laat je onberispelijke smaak in interieurdecoratie zien.5. Statement Stuk: Deze metalen wandaccessoire is ontworpen om een statement te maken. Wallity creëert een centraal punt, laat een blijvende indruk achter op gasten en voegt een unieke, artistieke flair toe aan uw ruimte.Voordelen:1. Verbetert de esthetiek: Bij Wallity draait alles om het verhogen van de visuele aantrekkingskracht van uw ruimte. Het prachtige metalen ontwerp, gecombineerd met het veelkleurige palet, transformeert uw muren onmiddellijk en geeft ze een nieuw leven en persoonlijkheid.2. Gemakkelijk te installeren: Met Wallity is installatie een fluitje van een cent. Het wordt geleverd met alle benodigde hardware, waardoor het snel en probleemloos aan je muur te bevestigen is. Je kunt in een mum van tijd genieten van de voordelen van dit prachtige decorstuk.3. Duurzaam en langdurig: Wallity is gemaakt van 100% metaal en gaat dus lang mee. In tegenstelling tot andere decoratieve wandaccessoires is dit metalen stuk bestand tegen slijtage, zodat het jarenlang een prachtig middelpunt blijft.4. Veelzijdig decor: Wallity past naadloos bij elke decoratiestijl of kleurenschema. Van modern en eigentijds tot traditioneel en eclectisch, dit metalen wandaccessoire vult je bestaande interieur moeiteloos aan, waardoor het een veelzijdige toevoeging is aan je huis of kantoor.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 116 cm
Hoogte: 71 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Wallity Metalen Wanddecoratie: 100% Metaal, 1 Dik, Zwart
Lengte: 54 cm
Hoogte: 90 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Muurdecoratie cirkels zeegras/katoen naturel/wit
Lengte: 65 cm
Hoogte: 43 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Wallity Metalen Wandaccessoire | 100% Metaal | Zwart
Lengte: 41 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Tanelorn Metalen Wanddecoratie | 2mm Dik | 52x41 cm | Zwart
Lengte: 144 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Wallity Decoratieve Houten Wandaccessoire
Lengte: 45 cm
Hoogte: 44 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Wallity Metalen Wanddecoratie | 100% Metaal | Zwart
Lengte: 70 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Ledda Lichtgevende Canvas | 100% Suède | Veelkleurig
Lengte: 68 cm
Hoogte: 38 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Wallity Decor Metalen Wandaccessoire | 100% Metaal | 1 Dikte | Zwart
Lengte: 72 cm
Hoogte: 58 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Wallity Decoratief Hout Accessoire | 100% Metaal | Zwart Notenhout
Lengte: 110 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Wallity Metalen Wandaccessoire - 100% Metaal | Zwarte Kleur
Lengte: 116 cm
Hoogte: 58 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Wallity: Deco Metalen Wandaccessoire 100% Metaal (1 Dikte)Zwart
Lengte: 58 cm
Hoogte: 58 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Skyler Decoratief Wandaccessoire | Walnoot Zwart Hout/Metaal