Neonverlichting Iron Man - Wallity reeks - Blauw

Betaal in termijnen met Alma
Wallity is een decoratieve kunststof LED-verlichting met flexibele neonstrips. Het is IP67 waterdicht en wordt geleverd met een PVC-schuimsjabloon voor eenvoudige installatie. Het wordt gevoed door een 12V 4A DC adapter en heeft een totale snoerlengte van 375 cm. De blauw gekleurde verlichting levert 240 lumen bij 3400 K en heeft een afmeting van 24 x 35 x 3 cm. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG395NGR2371
Kleur Blauw
Totaal Gewicht kg 1
Wil je een vleugje elegantie en stijl toevoegen aan je leefruimte? Kijk dan niet verder dan Wallity - de innovatieve decoratieve kunststof LED-verlichtingsoplossing die je huis omtovert in een betoverende oase. Met zijn flexibele neonstrips en betoverende blauwe kleur is Wallity ontworpen om je zintuigen te prikkelen en een visueel verbluffende sfeer te creëren.Een van de belangrijkste kenmerken van Wallity is de bedrijfsspanning van DC 12 V, waardoor een veilig en efficiënt energieverbruik wordt gegarandeerd. Dit maakt het een ideale keuze voor degenen die milieuvriendelijkheid en kosteneffectiviteit belangrijk vinden. Omdat Wallity op laagspanning werkt, kun je er zeker van zijn dat je elektriciteitsrekening onder controle blijft terwijl je geniet van de etherische schoonheid die het je ruimte geeft.Over energie-efficiëntie gesproken: Wallity heeft een indrukwekkende levensduur van 10000 kWh. Dit betekent dat u jarenlang kunt genieten van de betoverende gloed van Wallity, zonder het gedoe van regelmatige vervangingen. Zeg vaarwel tegen traditionele verlichtingsoplossingen die snel opbranden en hallo tegen Wallity, de verlichtingsarmatuur die zowel een lange levensduur als schittering biedt. Bovendien is Wallity uitgerust met IP67 waterdichte neontechnologie, wat de duurzaamheid en bruikbaarheid in verschillende omgevingen garandeert. Of u nu een vleugje magie wilt toevoegen aan uw terras buiten of een rustgevende sfeer wilt creëren in uw badkamer, de waterdichte functie van Wallity is bestand tegen alle weersomstandigheden of per ongeluk spatten, waardoor het een veelzijdige en zorgeloze verlichtingsoplossing is.Wallity wordt geleverd met een PVC-schuimsjabloon, waarmee u de neonstrips eenvoudig kunt installeren en bevestigen op elk gewenst oppervlak. Dankzij de flexibiliteit kun je het naar wens buigen en vormen, waardoor je de vrijheid hebt om unieke en aangepaste verlichtingsarrangementen te maken. Laat je creativiteit de vrije loop en versier je muren, meubels of andere ruimtes met de betoverende gloed van Wallity.De meegeleverde adapter met een uitgang van 12V 4A DC zorgt voor een stabiele stroomvoorziening van de Wallity LED-verlichting. Met een totale snoerlengte van 375 cm heb je voldoende flexibiliteit en vrijheid om Wallity te plaatsen waar je maar wilt. Zeg vaarwel tegen beperkte opties en omarm de vrijheid om uw ruimte te verlichten precies zoals u dat voor ogen heeft.Verder is het type stopcontact van Wallity C met een maximaal vermogen van 36W, waardoor er voldoende vermogen is om een heldere en levendige gloed in uw omgeving te creëren. Met een indrukwekkende lichtopbrengst van 240 Lumen en een kleurtemperatuur van 3400 K straalt Wallity een uitnodigend en warm licht uit dat moeiteloos de sfeer in elke ruimte verbetert.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 72 cm
Hoogte: 35 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Beatles - Wallity reeks - Multikleur
Lengte: 55 cm
Hoogte: 19 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Pac-man - Wallity reeks - Multikleur
Lengte: 47 cm
Hoogte: 29 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Hakuna Matata - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Groen
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Roze
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Oranje
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Groen
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Rood
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Oranje
Lengte: 57 cm
Hoogte: 17 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kaartspel - Wallity reeks - Multikleur