Vasili Decoratief Canvas Schilderij | 100 anvas en Houten Kader

Betaal in termijnen met Alma
Vasili Decoratief Canvas Schilderij heeft een 100 anvas en houten frame, met een dikte van 2. Het veelkleurige ontwerp voegt een artistiek tintje toe aan elke ruimte. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG677VSL1160
Totaal Gewicht kg 1.76
Wil je een vleugje kleur en stijl toevoegen aan je woonruimte? Kijk dan niet verder dan ons prachtige decoratieve canvas schilderij, genaamd Vasili! Dit prachtige kunstwerk is met uiterste precisie en zorg gemaakt en zal je zintuigen betoveren en de sfeer in je huis verbeteren. Gemaakt van 100 anvas, Vasili combineert artistieke uitmuntendheid met duurzaamheid, zodat uw investering zal duren voor de komende jaren.Een van de opvallende kenmerken van onze Vasili canvas schilderij is het frame, dat is gemaakt met behulp van 100% houten materiaal. Het houten frame biedt niet alleen structurele ondersteuning, maar verleent ook een vleugje elegantie aan de algehele esthetische aantrekkingskracht van het kunstwerk. Met een dikte van 2 vormt het frame de perfecte balans tussen stevigheid en een strak uiterlijk. Het prachtige veelkleurige ontwerp versterkt de visuele aantrekkingskracht nog meer, zodat het schilderij naadloos past in elk bestaand decor. Maar de voordelen van Vasili gaan verder dan het aantrekkelijke ontwerp. Dit decoratieve canvas schilderij heeft de kracht om je leefruimte te transformeren in een oase van artistieke expressie en emotionele verbinding. Met zijn levendige kleuren en ingewikkelde details voegt Vasili diepte en persoonlijkheid toe aan elke kamer. Of je er nu voor kiest om het op te hangen in je woonkamer, slaapkamer of zelfs kantoor, het schilderij wordt moeiteloos het middelpunt en creëert een gevoel van warmte en visuele interesse.De kwaliteit van ons decoratieve canvas schilderij is ongeëvenaard. Door alleen eersteklas materialen te gebruiken, zorgen we ervoor dat Vasili bestand blijft tegen vervagen, verkleuren en slijtage. Kwaliteit staat voorop in ons productieproces, want elke penseelstreek van de kunstenaar en elke draad van het canvas wordt nauwkeurig gecontroleerd op perfectie. Deze aandacht voor detail garandeert dat u een meesterwerk ontvangt dat niet alleen uw verwachtingen overtreft, maar ook een gekoesterd erfstuk wordt.Maak u geen zorgen over het vinden van de perfecte maat voor uw ruimte. Vasili is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je gemakkelijk de ideale maat kunt vinden voor elke muur. Of je nu de voorkeur geeft aan een klein boeiend stuk of een groter statement kunstwerk, wij hebben het voor je. De aanpasbare opties zorgen ervoor dat je een persoonlijk meesterwerk kunt creëren dat past bij jouw unieke stijl en voorkeuren. Bovendien is de aankoop van ons decoratieve canvas schilderij Vasili niet alleen een investering in kunst, maar ook in het teruggeven aan de gemeenschap. We zijn er trots op lokale kunstenaars en hun talent te ondersteunen door samen te werken met getalenteerde mensen die hun hart en ziel in het creëren van deze opmerkelijke stukken stoppen. Door Vasili te kopen, draag je bij aan de groei en bloei van de artistieke gemeenschap.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 100 cm
Hoogte:
Breedte/diepte: 70 cm
Barnes Decoratief Canvas Ingelijst | 50 otton/50% Polyester | 70x100 cm | Veelkleurig
Lengte: 125 cm
Hoogte: 35 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Lulu Decoratieve Ingelijste Schilderijenset | 100% MDF en Plastic Lijst | Veelkleurig
Lengte: 70 cm
Hoogte: 50 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Bract Decoratief Canvas | 100 ANVAS | Veelkleurig
Lengte: 144 cm
Hoogte: 5 cm
Breedte/diepte: 103 cm
Kader stier ht/cnv zw/wit
249,00
Lengte: 92 cm
Hoogte: 4 cm
Breedte/diepte: 62 cm
Schilderij vaas pampas canvas/hout beige assortiment van twee
Lengte: 63 cm
Hoogte: 83 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Kader oceaan/minibus mdf/glas blauw assortiment van twee
142,20 158,00
Lengte: 175 cm
Hoogte: 116 cm
Breedte/diepte: 5 cm
Kader led batterijen wereldkaart hout/canvas zwart/bruin
Lengte: 52 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Kader leeuw/panter mdf/glas bruin/zwart assortiment van twee
Lengte: 100 cm
Hoogte: 2 cm
Breedte/diepte: 100 cm
Wanddeco leeuw glas/aluminium zwart/wit
Lengte: 53 cm
Hoogte: 3 cm
Breedte/diepte: 53 cm
Kader strepen mdf/glas zwart/wit assortiment van twee
Lengte: 60 cm
Hoogte: 3 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Wanddecoratie alfabet papier/plastiek zwart
Lengte: 92 cm
Hoogte: 4 cm
Breedte/diepte: 62 cm
Kader vrouw lijnen canvas/hout wit/peche assortiment van twee