Modern TV-meubel | 100% Melamine | Eiken Zwart | 180cm | Metalen Poten

Betaal in termijnen met Alma
Modern TV-meubel gemaakt van gemelamineerd spaanplaat met metalen poten. Het biedt veel ruimte voor TV en decor, met talrijke planken en de mogelijkheid om aan de muur bevestigd te worden. Breedte: 180 cm, Hoogte: 40 cm, Diepte: 50 cm. Kleur: Eiken Zwart Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Montage vereist Nee
Soft Close Nee
Merk Emob
SKU-Emob AG793ELG3025
Kleur Bruin, Zwart
Materiaal Melamine
Totaal Gewicht kg 32
Ben je op zoek naar een strak en modern tv-meubel om de stijl van je woonkamer op te waarderen? Kijk dan niet verder dan onze collectie TV-meubels! Of je nu je huidige ruimte opnieuw inricht of een nieuw huis inricht, onze TV-standaard is de perfecte aanvulling voor elke woonkamer.Gemaakt van hoogwaardig gemelamineerd spaanplaat, garandeert onze TV-standaard duurzaamheid en een lange levensduur. De dikte van 18 mm zorgt voor een stevige structuur, zodat je je tv en andere decoratieve items veilig en zonder zorgen kunt plaatsen. Dit moderne meubelstuk is niet alleen functioneel maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan je woonkamer.Met zijn royale breedte van 180 cm, hoogte van 40 cm en diepte van 50 cm biedt onze TV-standaard voldoende ruimte om niet alleen je TV maar ook je favoriete decoraties te plaatsen. Of je nu een grote flatscreen TV hebt of een kleiner model, onze standaard biedt het perfecte platform om hem te laten zien.Een van de opvallende kenmerken van onze TV-standaard zijn de metalen poten, die niet alleen voor stabiliteit zorgen maar ook de algehele esthetische aantrekkingskracht versterken. Deze slanke poten voegen een modern tintje toe aan het ontwerp, waardoor onze TV-standaard naadloos past in elke moderne woonkamer.Naast het ruime oppervlak biedt onze TV-standaard ook tal van planken, zodat je je media-apparaten, DVD's, boeken of andere decoratieve elementen die je wenst kunt opbergen en uitstallen. De planken zijn strategisch ontworpen voor gemakkelijke toegang, zodat je je spullen gemakkelijk kunt organiseren.Voor maximale veiligheid en stabiliteit kan onze TV-standaard stevig aan de muur worden bevestigd. Deze functie is vooral handig voor huishoudens met kinderen of huisdieren, omdat het voorkomt dat de standaard per ongeluk kantelt of verschuift.Wat esthetiek betreft, heeft onze TV-standaard een prachtige Oak Black kleur. Deze gedurfde en verfijnde tint voegt een vleugje elegantie toe aan je woonkamer en verbetert moeiteloos de algehele inrichting.Upgrade vandaag nog je woonkamer met onze stijlvolle en functionele TV-standaard. Met zijn moderne ontwerp, duurzame constructie en ruime opbergruimte is het de perfecte keuze voor iedereen die de stijl en functionaliteit van zijn woonkamer wil verbeteren. Mis deze kans niet om je ruimte te transformeren - bestel onze TV-standaard nu en geniet van de voordelen die hij je huis brengt!
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 240 cm
Hoogte: 51 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Tv-meubel Maki 240cm met vier deuren - eikdecor/hoogglans wit
Lengte: 180 cm
Hoogte: 44 cm
Breedte/diepte: 44 cm
Tv-meubel Elegance - Atlantische pijnboom/wit
Lengte: 136 cm
Hoogte: 47 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Tv-meubel Manno 136cm industrieel - zwart
Lengte: 180 cm
Hoogte: 50 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Tv-meubel Abigail 180 cm met 1 open legplank
Lengte: 180 cm
Hoogte: 48 cm
Breedte/diepte: 35 cm
Tv-meubel Floor-wit/walnoot
179,00
Lengte: 150 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 50 cm
Tv-meubel Roma 150cm - hoogglans zwart
251,10 279,00
Lengte: 160 cm
Hoogte: 47 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Locelso TV Stand | 160cm Breedte | 18mm Dikte | Wit Goud
Lengte: 125 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 38 cm
Tv-meubel Cliff 125cm - beton/zwart
249,00
Lengte: 240 cm
Hoogte: 73 cm
Breedte/diepte: 42 cm
Tv-meubel Izquierdo 240cm 3 deuren - beton/wit
Lengte: 90 cm
Hoogte: 90 cm
Breedte/diepte: 45 cm
Tv-meubel Pilar 90x90cm met 2 deuren - wit/eik
Lengte: 130 cm
Hoogte: 61 cm
Breedte/diepte: 52 cm
TV-meubel Clem 130cm 4 lades & 1 opklapdeur - driftwood
Lengte: 180 cm
Hoogte: 29 cm
Breedte/diepte: 31 cm
Tv-meubel Emanuella-Atlantische pijnboom