Tv-meubel Mentor 157cm - gebleekte helvezia eik

Tv-meubel Mentor met bovenblad in betonlook en decor van gebleekte helvezia eik. Beschikt over een opbergvak met deur en legplank, een open vak en een lade.

€ 469,00

1 tot 2 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Lengte 45 cm
Breedte / Diepte 157 cm
Hoogte 49 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

De meubelen van de Mentor-collectie laten een frisse wind waaien door je interieur en geven je woonkamer een landelijke uitstraling. Deze meubelen zijn gemaakt van spaanplaat met een imitatieprint van gebleekte helvezia eik.

Tv-meubel Mentor beschikt over een opbergvak met deur en legplank, een open vak en een lade. Het bovenblad (35 mm dik) is afgewerkt in betonlook en is geschikt voor een tv van maximum 38 kg.

Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 1 deur, 1 lade
SKU-Emob GTJ0R332
Merk Gami
Kleur Wit
Materiaal Spaanplaat
Stijl Landelijk
Totaal Gewicht kg 45
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top