Tv-meubel Larnaca 148cm met 3 lades - wit

€ 169,00

4 tot 5 weken

Tv-meubel uit de Larnaca-reeks, gemaakt uit gefolieerde spaanplaat in pijnboomdecor en accenten in truffelkleur. Meubel uitgerust met 3 lades en twee open opbergvakken. 

Lengte 43 cm
Breedte / Diepte 148 cm
Hoogte 46 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Het tv-meubel Larnaca valt op door zijn duidelijk en symmetrisch landhuisdesign. Heldere lijnen en een geslaagde tweekleurige look maken van het tv-meubel een visueel hoogtepunt. Met drie laden en twee brede open planken, biedt het meubel voldoende ruimte om kleine en grotere spullen op te bergen. Met name in het open vak kan je decoder elegant worden opgesteld. 

Het kastje is gemaakt uit spaanplaat in pijnboomdecor en accenten in truffelkleur. In de Larnaca-reeks zitten zowel meubelen voor de kinderkamer als voor een kantoor of woonkamerruimte. Meer informatie
Samenstelling 3 lades
Opties Met lades
SKU-Emob BGBB-45-262-B5
Merk Emob
Kleur Wit
Stijl Landelijk
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 41
Reviews
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top