Bed Larnaca 90x200 met schuiflade - wit

Bed Larnaca met schuiflade, gemaakt uit gefolieerde spaanplaat in pijnboomdecor en accenten in truffelkleur. Matras en lattenbodem niet inbegrepen. 

€ 239,00

1 tot 2 dagen

Dit product wordt gratis verzonden.
Minder dan 3 op voorraad
Combinatie
=
Bespaar € 24,15
€ 458,85

Productinformatie

Het bed Larnaca met schuiflade valt op door zijn duidelijk en elegante design in landhuisstijl. Het kinderbed is gemaakt uit spaanplaat in pijnboomdecor en truffelkleurige accenten aan het hoofd- en voeteinde. De in- of uitstaphoogte van het bed is 48 cm. In de geïntegreerde opberglade kan je bedlinnen en alledaagse spullen gemakkelijk wegbergen. 

Op het standaard ligvlak van 90x200 cm past een matras met dezelfde afmetingen. Daarom raden wij onze Comfort-matras aan voor kinderen, prijs/kwaliteit een uitstekende aankoop! 

Meer informatie
Matrasbodem inbegrepen Nee
Opties Met lades
Geschikt voor matras 90 x 200cm
Belastbaar gewicht 90kg
Afmetingen 90 x 200cm
SKU-Emob BGBB-22-262-B5
Merk Emob
Kleur Wit
Materiaal Spaanplaat
Stijl Landelijk, Modern
Totaal Gewicht kg 55
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top