Notenhouten salontafel met 2 niveaus en planken

Kleur
Minder dan 3 op voorraad
Betaal in termijnen met Alma
Voeg stijl en functionaliteit toe aan je elegante huis met deze salontafel met 2 verdiepingen. Met opbergplanken en een walnootkleur is het een must-have Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Aantal personen 1 persoon
Vorm Rechthoek
Montage vereist Ja
Merk Emob
SKU-Emob AG389MZA1142
Kleur Bruin
Stijl Landelijk
Materiaal Melamine, Spaanplaat
Hout Notenhout
Totaal Gewicht kg 14.1
Ben je op zoek naar een salontafel die niet alleen extra opbergruimte biedt, maar ook een vleugje design aan je kamer toevoegt? Zoek dan niet verder, want wij hebben de perfecte salontafel voor je. Deze elegante salontafel is een must-have voor je elegante huis en biedt zowel functionaliteit als stijl.Een van de belangrijkste kenmerken van deze salontafel is de 100% melamine gecoate spaanplaat constructie. Dit zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur, zodat je jarenlang van deze salontafel kunt genieten. De dikte van 18 mm draagt bij aan de stevigheid, waardoor het een betrouwbaar meubelstuk in je huis is.Qua afmetingen heeft deze salontafel een breedte van 90 cm, een hoogte van 54 cm en een diepte van 41,6 cm. Het compacte formaat maakt hem geschikt voor verschillende kamergroottes, of je nu een grote woonkamer hebt of een gezellig appartement.De salontafel is ontworpen met twee niveaus, zodat je je spullen effectief kunt scheiden en organiseren. Op de vele planken kun je je boeken, tijdschriften, afstandsbedieningen en andere benodigdheden kwijt. Zeg maar dag tegen rommelige oppervlakken, want deze salontafel biedt voldoende opbergruimte om je woonruimte netjes en georganiseerd te houden.Een andere geweldige eigenschap van deze salontafel is zijn veelzijdigheid. Hij kan ook aan de muur worden bevestigd voor extra stabiliteit en veiligheid. Dit is vooral handig als je kinderen of huisdieren hebt rondlopen, want het minimaliseert het risico van per ongeluk omvallen of struikelen.De kleur van deze salontafel is walnoot, wat een vleugje warmte en verfijning toevoegt aan je kamer. De walnootkleur past naadloos bij elk bestaand meubilair of decor, waardoor het gemakkelijk te integreren is in het ontwerp van je huis.Samengevat is deze salontafel niet zomaar een meubelstuk, maar een essentiële toevoeging aan je elegante huis. Met zijn 100% gemelamineerde spaanplaatconstructie, dikte van 18 mm en ruime opbergruimte biedt hij zowel duurzaamheid als functionaliteit. De twee verdiepingen en talloze planken zorgen voor een efficiënte organisatie, terwijl de optie om het aan de muur te bevestigen stabiliteit en veiligheid toevoegt. En laten we vooral de walnootkleur niet vergeten, die een vleugje design toevoegt aan elke kamer. Haal deze salontafel in huis en verbeter de elegantie van je huis vandaag nog!

Bijpassende producten

Lengte: 138 cm
Hoogte: 60 cm
Breedte/diepte: 29 cm
Modern TV-meubel | 100% Melamine coating | Notenhout | 138cm Breed | Zwevend Ontwerp
Lengte: 105 cm
Hoogte: 120 cm
Breedte/diepte: 35 cm
Elegante multifunctionele kast | Aan de muur te bevestigen | Notenhout Afwerking
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 120 cm
Hoogte: 44 cm
Breedte/diepte: 70 cm
Salontafel Hilda met glazen blad - hoogglans wit
Lengte: 120 cm
Hoogte: 43 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Salontafel Lewis met glazen legplank - wit
Lengte: 120 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Moderne witte marmerlook Glazen Salontafel: Tampa
Lengte: 120 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 67 cm
Salontafel Samine 1 lade & 2 vakken - wit/eik
Lengte: 100 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Salontafel Alana spaanplaat/glas - zwart
Lengte: 115 cm
Hoogte: 46 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Salontafel Brekalo 115cm met 2 lades - eik/wit
Lengte: 100 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Salontafel Alana spaanplaat/glas - wit
Lengte: 100 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Salontafel Alva met glazen tafelblad - eik
Lengte: 110 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 65 cm
Salontafel Bellini 110x65cm met opberglade - eik/antraciet
Lengte: 110 cm
Hoogte: 31 cm
Breedte/diepte: 57 cm
Salontafel Marinelle-wit/walnoot
189,00
Lengte: 95 cm
Hoogte: 37 cm
Breedte/diepte: 50 cm
Salontafel Annelieke 95x50 cm 6 open vakken-wit/beton
Lengte: 60 cm
Hoogte: 42 cm
Breedte/diepte: 120 cm
Woody Fashion Salontafel | 100% Melamine | 18mm | Metalen Frame | Wit