Peuterbed Auto

€ 245,00

2 - 6 dagen

Autobed voor peuters met verhoogde zijden, gemaakt uit MDF.

Lengte 175 cm
Breedte / Diepte 78 cm
Hoogte 48 cm
Montagehandleiding Download
Combinaties
=
Korting € 16,70
€ 317,30

Productinformatie

Droomt jouw zoon er stiekem van om racepiloot te worden? Of houdt hij gewoon van een stoer autobed? Dan kan je hem zeker en vast een plezier doen met dit peuterbed van het Belgische topmerk Vipack.

Dit kinderbed is gemaakt van MDF en de lattenbodem is inbegrepen. Let wel, de matras is niet inbegrepen, maar kan ook bij ons aangekocht worden. Wij raden jou de matras junior comfort (70x140cm) aan. Bovendien is de voorkant van het bed eigenlijk een handig opbergvak!

Jongens hebben iets met auto's en vaak worden speelgoedversies gebruikt als decoratie. Dit autobed is dan ook heel indrukwekkend! Indien gewenst kan je ook de bijpassende, rode kledingkast Petrol Pump aankopen. Deze leuke kast past bij al onze rode autobedden.

Meer informatie
Afwerking Lak
Belastbaar gewicht 90kg
Matrasbodem inbegrepen Ja
Geschikt voor matras 70 x 140cm
SKU-Emob VISCTDRC
Merk Vipack
Stijl Modern
Kleur Rood
Materiaal MDF
Totaal Gewicht kg 31.12
Reviews
Merkeninformatie

Over Vipack

Vipack is een gerenommeerd Belgisch merk dat gespecialiseerd is in meubels voor de allerkleinsten. Met zijn grote collectie kinderbedden en -meubels biedt het merk eindeloze mogelijkheden voor de kamer van jouw dochtertje of zoontje. Het Vipack-team volgt de laatste interieurtrends op de voet en garandeert zo tegelijk mooie en eigentijdse creaties. Door te kiezen voor Vipack ben je verzekerd van betaalbare bedden en meubels van hoogwaardige kwaliteit. Ontdek snel alle artikelen van dit fantastische merk!
Productvragen
Past hier eventueel ook een matras van 70 x 150 in?

In dit bed past enkel een matras van 70x140 cm.

Heb je gevonden wat je zocht?
To Top