Veelzijdig Nachtkastje | Mode en Functie | 100% Melamine Gecoat | Eiken Zwart

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
Verfraai je slaapkamer met ons veelzijdige en moderne nachtkastje. Gemaakt van 18mm gemelamineerd spaanplaat en voorzien van 2 lades en extra opbergruimte. Afmetingen: 40cm (B) x 48.8cm (H) x 35.5cm (D). Kleur: Eiken Zwart Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Montage vereist Ja
Samenstelling 2 lades
Soft Close Nee
Merk Emob
SKU-Emob AG921YRD1148
Kleur Bruin
Stijl Modern
Materiaal Melamine, Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 14.5
Ons nachtkastje belichaamt de perfecte mix van eenvoud, moderniteit en veelzijdigheid. Dit alles-in-één nachtkastje is ontworpen om de inrichting van je slaapkamer te verbeteren en combineert moeiteloos mode en functie. Ons nachtkastje is met uiterste precisie vervaardigd en is gemaakt van 100% gemelamineerd spaanplaat van hoge kwaliteit, waardoor duurzaamheid en een lange levensduur gegarandeerd zijn. Een van de opvallendste kenmerken van ons nachtkastje is de stevige constructie, dankzij de dikte van de gebruikte plaat van 18 mm. Dit zorgt ervoor dat het nachtkastje bestand is tegen regelmatig gebruik en jarenlang een betrouwbaar meubelstuk in je slaapkamer zal blijven.Het nachtkastje heeft een compact formaat met afmetingen van 40 cm in de breedte, 48,8 cm in de hoogte en 35,5 cm in de diepte. Dit maakt het ideaal voor kamers met beperkte ruimte, zodat je de beschikbare ruimte kunt maximaliseren zonder afbreuk te doen aan stijl of functionaliteit.Uitgerust met twee ruime lades, biedt ons nachtkastje voldoende opbergruimte voor al je bedbenodigdheden. De lades zijn 36 cm breed en 19,3 cm hoog, waardoor er genoeg ruimte is om je spullen netjes te ordenen en op te bergen. Van boeken en leesbrillen tot opladers en schoonheidsproducten, alles kan met gemak zijn plek vinden.Naast de twee lades heeft ons nachtkastje ook extra opbergruimte bovenop. Dit biedt de perfecte plek om je favoriete decoratieve items te laten zien, zoals een stijlvolle lamp of een fotolijstje, en voegt zo een persoonlijk tintje toe aan je slaapkamer.Het nachtkastje is afgewerkt in een smaakvolle kleur Eiken Zwart, waardoor het een veelzijdige keuze is die past bij een verscheidenheid aan slaapkamer thema's en kleurenschema's. Of je stijl nu modern, rustiek of landelijk is, het is een veelzijdige keuze. Of je stijl nu modern, rustiek of klassiek is, dit nachtkastje past moeiteloos in elke ontwerpesthetiek en voegt een vleugje verfijning toe aan je ruimte.De Melamine coating voegt een extra beschermingslaag toe aan het nachtkastje, waardoor het bestand is tegen krassen, vlekken en dagelijkse slijtage. Dit zorgt ervoor dat je nachtkastje er jarenlang onberispelijk blijft uitzien, ongeacht regelmatig gebruik of morsen.Met zijn strakke ontwerp, functionele opbergoplossingen en duurzame constructie is ons nachtkastje de perfecte aanvulling voor elke slaapkamer. Zeg maar dag tegen rommelige nachtkastjes en hallo tegen een goed georganiseerde, stijlvolle ruimte. Upgrade je slaapkamer en geniet van de veelzijdigheid en functionaliteit van ons nachtkastje.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 39 cm
Hoogte: 41 cm
Breedte/diepte: 28 cm
Nachtkastje Beppu met 1 lade - eik
Lengte: 35 cm
Hoogte: 22 cm
Breedte/diepte: 32 cm
Wandnachtkastje Ashlan - wit
59,95
Lengte: 55 cm
Hoogte: 48 cm
Breedte/diepte: 39 cm
Nachtkastje Sela 2 lades - grijze eik
99,00
Lengte: 35 cm
Hoogte: 22 cm
Breedte/diepte: 32 cm
Wandnachtkastje Ashton - wilde eik
59,95
Lengte: 30 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 25 cm
Zwevend nachtkastje Jolie 1 lade - zwart/beige
Lengte: 44 cm
Hoogte: 55 cm
Breedte/diepte: 33 cm
Nachtkastje Hardy 44cm 1 lade - wit/eik
Lengte: 39 cm
Hoogte: 41 cm
Breedte/diepte: 28 cm
Nachtkastje Beppu met 1 lade - notenhout/zwart
Lengte: 46 cm
Hoogte: 79 cm
Breedte/diepte: 42 cm
 Nachtkastje Nacho 46cm met 4 lades - zwart
Lengte: 30 cm
Hoogte: 55 cm
Breedte/diepte: 30 cm
Nachtkastje Imani-wit
59,95
Lengte: 48 cm
Hoogte: 61 cm
Breedte/diepte: 39 cm
Nachtkastje Emily landelijk - grijs
Lengte: 39 cm
Hoogte: 41 cm
Breedte/diepte: 28 cm
Nachtkastje Beppu met 1 lade - grijs/wit
Lengte: 30 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 25 cm
Zwevend nachtkastje Jolie 1 lade - zwart