Multifunctionele garderobeset Amika | Multifunctionele kast, wandkapstok en spiegel | Taupe Green

Minder dan 3 op voorraad
Betaal in termijnen met Alma
De set Amika bestaande uit een multifunctionele kast, kapstokpaneel en spiegel is een veelzijdige en stijlvolle oplossing voor je gang. Met zijn eikenkleurige bovenkant, planken met achterpaneel en 'Taupe Green'-design voegt het een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. De multifunctionele kast heeft een verdeelde lade, twee deuren en 4 verstelbare planken voor al je opslagbehoeften. Het lage ontwerp biedt plaats aan 12 paar schoenen. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

SKU-Emob GM7939-629
Montage vereist Ja
Matrasbodem inbegrepen Nee
Matras inbegrepen Nee
Verstelbaar Nee
Bedlade(s) inbegrepen Nee
Merk Germania
Kleur Groen
Materiaal MDF
Stijl Modern
Maak kennis met de ongelooflijke Amika-set bestaande uit een multifunctionele kast, een kapstokpaneel en een spiegel. Deze set is ontworpen om gemak, functionaliteit en stijl aan je huis te geven. De multifunctionele kast is een absolute gamechanger. Hij wordt geleverd met een verdeelde lade en twee deuren, waarachter je een middelste zijde en in totaal 4 verstelbare planken vindt. Dit betekent dat je de kast gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw opslagbehoeften. De bovenkant, legplanken en achterwand van de kast zijn prachtig uitgevoerd in de kleur eiken, terwijl de rest van de kast is afgewerkt in een strakke 'Taupe Green'-kleur. Twee gepoedercoate metalen randgrepen in zwart voegen niet alleen een vleugje elegantie toe, maar maken het ook gemakkelijk om de kast te openen en te sluiten. Over opbergen gesproken, de kast heeft ruimte voor wel 12 paar schoenen, een revolutie in je schoenenorganisatie. Het kapstokpaneel is een fantastische aanvulling op deze set. Met zijn grafietkleurige afwerking en drie zwart gepoedercoate metalen vouwhaken voegt hij een vleugje verfijning toe aan je hal. Hang je jassen, hoeden of tassen aan de haken en houd alles georganiseerd en binnen handbereik als je onderweg bent. Om deze set compleet te maken, hebben we een ronde spiegel op een grafietkleurige steunplaat toegevoegd. De spiegel dient niet alleen zijn doel, maar verbetert ook de algehele esthetische aantrekkingskracht van je hal. Op het gebied van duurzaamheid overtreft deze set de verwachtingen. De melaminecoating zorgt voor een krasbestendig en duurzaam oppervlak. De ABS-randen zijn schok- en stootbestendig, waardoor je verzekerd bent van een product dat lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Bovendien sluiten de deuren van de multifunctionele kast langzaam, zacht en geruisloos dankzij de geïntegreerde demper. Geen luid bonkende deuren meer die de rust in huis verstoren. Wat gemak betreft, kun je met de verstelbare planken een individueel en persoonlijk ontwerp maken. Of je nu meer ruimte nodig hebt voor schoenen of je favoriete decorstukken wilt uitstallen, met deze set zit je goed. De geringe diepte van de schoenenkast, slechts 19 cm, maakt het een ideale keuze voor smalle gangen. Je hoeft niet in te boeten op opbergcapaciteit omwille van de beperkte ruimte. Installatie is een fluitje van een cent met de hangende installatieoptie. Hang het kapstokpaneel op en geniet van de voordelen van een rommelvrij vloeroppervlak. Dankzij de uittrekbare haken op het kapstokpaneel kun je je spullen gemakkelijk opbergen. Je hoeft niet meer te worstelen om je jassen op te hangen of om de juiste plek te vinden voor je jas.

Bijpassende producten

Merkeninformatie

Over Germania

De fabrikant die ooit begon met enkel schoenenkasten, biedt anno 2021 zowat het hele spectrum aan meubels aan. De rode draad doorheen de collectie van Germania is dat ze tegelijkertijd gaan voor flexibel en efficiënt gebruik van ruimte zonder daarbij aan kwaliteit en stijl in te boeten. Bekijk het aanbod en je zult begrijpen wat hiermee wordt bedoeld. Elk van de unieke en stijlvolle meubels is prijs-kwaliteit een absolute aanrader. Zowel in moderne, eerder landelijke als Scandinavische stijl biedt Emob van het merk Germania heel wat moois aan. 
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 185 cm
Hoogte: 192 cm
Breedte/diepte: 37 cm
Garderobecombinatie Indy | Paneel, bank, spiegel, commode | Old Wood-decor
Lengte: 60 cm
Hoogte: 13 cm
Breedte/diepte: 13 cm
Wandkapstok Chloé 7 haken-zwart
79,95
Lengte: 70 cm
Hoogte: 19 cm
Breedte/diepte: 29 cm
Wandkapstok Chloé 5 haken en 1 hoedenplank-zwart
Lengte: 70 cm
Hoogte: 25 cm
Breedte/diepte: 29 cm
Wandkapstok Chloé 5 haken, 1 hoedenplank en 1 kledingroede-zwart/eik
Lengte: 40 cm
Hoogte: 60 cm
Breedte/diepte: 6 cm
Spiegel met 5 haken Chloé-zwart
159,00
Lengte: 46 cm
Hoogte: 175 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Spiegel Chloé 175 cm-zwart
359,00
Lengte: 57 cm
Hoogte: 78 cm
Breedte/diepte: 29 cm
Sidetable Chloé met 1 schoenenplank-zwart/eik
Lengte: 70 cm
Hoogte: 27 cm
Breedte/diepte: 29 cm
Schoenenrek Chloé 2 legplanken-zwart
119,00
Lengte: 118 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 30 cm
Schoenenrek Schoschan zwevend 118 cm-zwart
Lengte: 78 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 30 cm
Schoenenrek Schoschan zwevend 78 cm-zwart
Lengte: 118 cm
Hoogte: 29 cm
Breedte/diepte: 19 cm
Wandkapstok Schoschan 12 haken-zwart/eik
Lengte: 78 cm
Hoogte: 29 cm
Breedte/diepte: 19 cm
Wandkapstok Schoschan 6 haken-zwart/eik