Barbecook

Design, efficiëntie, veiligheid en eenvoud in 1

Dat we ’s zomers massaal ons barbecuestel bovenhalen, hebben we in grote mate te danken aan het merk Barbecook®, dat intussen bijna synoniem is geworden met heerlijke marinades en gezellige tuinfeestjes. Barbecook® lanceerde in 1985 al haar eerste barbecue. De reden? Barbecues waren vroeger vaak behoorlijk primitief, en daar wilde dit merk verandering in brengen. Efficiëntie en veiligheid stonden – en staan nog steeds – voorop. Het gepatenteerde QuickStart®-aanmaaksysteem is hiervan een mooi voorbeeld.

De producten van Barbecook® staan bovendien ook hoog aangeschreven voor hun eenvoud en gebruiksgemak. Ze zijn gemakkelijk te monteren, handig in gebruik en eenvoudig te onderhouden. En net daarmee onderscheidt Barbecook® zich van alle andere barbecueproducenten.

Ontdek hieronder ons volledige assortiment van Barbecook®-producten en kies er jouw favoriet(en) uit.

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Ons assortiment

Barbecues bij de vleet

Gas- of houtskoolbarbecues, een staand model of liever een tafelbarbecue… waarnaar jouw voorkeur ook uitgaat, je vindt ongetwijfeld de barbecue van je dromen tussen ons Barbecook®-assortiment. Probeer je liever eens iets anders uit? Dan laten we je graag kennismaken met de rookovens en uiteraard met de niet te evenaren smaak wanneer je je vlees of vis hierin bereidt. Met rookchips geef je je bereidingen in de rookoven nog een extra smaakje.

Geen barbecue zonder grillrooster

Is je oude rooster aan vervanging toe? Bij Emob vind je braadroosters in verschillende vormen en afmetingen. Zo hoef je niet meteen je volledige toestel te vervangen als je grillrooster onbruikbaar blijkt.

De juiste accessoires maken het af

En nee, dan hebben we het niet over een mooie handtas of dat ene juweeltje die je look vervolledigen, maar wel over vuurvaste wanten, een lange vleestang of een schuurborstel om het barbecueën zo vlot en veilig mogelijk te laten verlopen. Je ontdekt al onze accessoires in onze webshop.

Een vuurkorf of buitenhaard om een gezellige avond af te sluiten

Nadat iedereen zijn buikje rond heeft gegeten, is het tijd om het haardvuur aan te steken. En nee hoor, daarvoor hoef je niet naar binnen te gaan dankzij de moderne en elegante buitenhaarden van Barbecook®. Verkies je eerder een kampvuurgevoel, maar dan in ’t klein? Dan is een vuurkorf of vuurschaal echt iets voor jou.

Je merkt het, Barbecook® is zoveel meer dan enkel barbecues, en biedt je alles voor een geslaagde avond. En nu komt de moeilijkste stap: kiezen uit dit aanlokkelijke aanbod! We wensen je alvast veel succes…