Locelso multifunctionele kast | 18mm Melamine | Notelaar Wit

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
Locelso multifunctionele kast is een 100% gemelamineerde spaanplaat met een dikte van 18mm en een metalen frame. Het heeft een breedte van 45cm en een hoogte van 173cm. Verkrijgbaar in Walnoot Wit Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG956LCS1581
Kleur Wit, Bruin
Materiaal Melamine
Totaal Gewicht kg 35
De Locelso multifunctionele kast is een opbergoplossing van topkwaliteit, gemaakt van 100% gemelamineerd spaanplaat, wat zorgt voor een uitzonderlijke duurzaamheid en een lange levensduur. Met een dikte van 18 mm is deze kast bestand tegen dagelijks gebruik en zal hij jarenlang zijn uitstekende staat behouden.Een van de belangrijkste kenmerken van de Locelso multifunctionele kast is het metalen frame, dat extra stevigheid en stabiliteit biedt. Dit stevige frame zorgt ervoor dat de kast zware spullen kan dragen zonder te knikken of te buigen, waardoor je verzekerd bent van een betrouwbare opbergmogelijkheid voor al je spullen.Met een breedte van 45 cm en een hoogte van 173 cm biedt deze kast veel opbergruimte, terwijl hij toch compact blijft. Door de royale hoogte van de kast kun je de verticale ruimte maximaliseren en je opslagruimte optimaal benutten, waardoor de kast perfect is voor huizen of kantoren met beperkte vierkante meters.De Locelso multifunctionele kast is ontworpen in een elegante walnoot witte kleur, die een vleugje verfijning toevoegt aan elk interieur. Deze veelzijdige kleurencombinatie vult moeiteloos een breed scala aan stijlen en kleurenschema's aan, waardoor het een veelzijdige en tijdloze keuze voor je ruimte is.De Locelso multifunctionele kast blinkt niet alleen uit in termen van esthetiek en duurzaamheid, maar biedt ook een reeks voordelen die de bruikbaarheid vergroten. De deuren van de kast zijn voorzien van gestroomlijnde handgrepen, die gemakkelijk openen en sluiten, zodat je snel en gemakkelijk bij je opgeborgen spullen kunt. Daarnaast heeft het interieur van de Locelso multifunctionele kast meerdere planken, zodat je je spullen gemakkelijk kunt organiseren en categoriseren. Dit zorgt ervoor dat je altijd kunt vinden wat je nodig hebt, waardoor je niet meer gefrustreerd hoeft te zoeken in rommelige opbergruimtes.Verder is deze kast door de melamine gecoate spaanplaat constructie bestand tegen krassen, vocht en vlekken. Deze onderhoudsarme eigenschap zorgt ervoor dat de kast gemakkelijk schoon te maken is en er ongerept uit blijft zien, zelfs na langdurig gebruik.Of je nu een opbergoplossing nodig hebt voor je huis, kantoor of een andere ruimte, de Locelso multifunctionele kast is de perfecte keuze. De uitstekende eigenschappen, zoals de 100% gemelamineerde spaanplaatconstructie, het metalen frame, de ruime opbergruimte en de elegante walnoot witte kleur, bieden zowel functionaliteit als stijl.Investeer vandaag nog in de Locelso multifunctionele kast en geniet van de voordelen van een betrouwbare en esthetisch mooie opbergoplossing die je verwachtingen zal overtreffen.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 50 cm
Hoogte: 190 cm
Breedte/diepte: 34 cm
Hoge kast Neapel 50cm
299,00
Lengte: 37 cm
Hoogte: 192 cm
Breedte/diepte: 33 cm
Badkamerkast Zamora lang
245,00
Lengte: 59 cm
Hoogte: 140 cm
Breedte/diepte: 29 cm
Badkamerkast Loretta-wit
269,00
Lengte: 20 cm
Hoogte: 181 cm
Breedte/diepte: 25 cm
Kolomkast Small 25cm 1 lade & 2 deuren - hoogglans wit
Lengte: 30 cm
Hoogte: 130 cm
Breedte/diepte: 35 cm
Kolomkast Dasa met 2 deuren - wotan eikdecor
Lengte: 50 cm
Hoogte: 196 cm
Breedte/diepte: 32 cm
Kolomkast Spa-mat wit
155,00
Lengte: 37 cm
Hoogte: 182 cm
Breedte/diepte: 31 cm
Kolomkast Set-One | 37 x 31 x 182 cm | Smoky Silver
Lengte: 36 cm
Hoogte: 184 cm
Breedte/diepte: 31 cm
Kolomkast Badkamer Cancun/Indy | 36 x 31 x 184 cm | Melaminegecoat | Matera-grijs
Lengte: 37 cm
Hoogte: 190 cm
Breedte/diepte: 31 cm
Kolomkast Amanda | 37 x 31 x 190 cm | Melamine | High Glossy White
Lengte: 55 cm
Hoogte: 195 cm
Breedte/diepte: 38 cm
Garderobekast Amanda | 55 x 38 x 195 cm | Aspen White
Lengte: 62 cm
Hoogte: 181 cm
Breedte/diepte: 28 cm
Kolomkast Variety met wasmand - wit
233,10 259,00
Lengte: 40 cm
Hoogte: 154 cm
Breedte/diepte: 27 cm
Hoge,smalle kast Siena 40cm - wit/antraciet