Opviq Metalen Kroonluchter | Glazen Kap | 70x20cm | 116cm Hoogte | Verstelbaar

Minder dan 3 op voorraad
Betaal in termijnen met Alma
Introductie van Opviq Chandelier - De perfecte combinatie van elegantie en verfijningBent u op zoek naar de perfecte verlichtingsoplossing die een vleugje elegantie en verfijning toevoegt aan uw ruimte? Zoek dan niet verder dan de Opviq kroonluchter. Met zijn verbluffende ontwerp, metalen behuizing en glazen kap is deze kroonluchter echt een kunstwerk dat de esthetiek van elke kamer die hij siert, zal verhogen.Een van de belangrijkste kenmerken van de Opviq kroonluchter is het onberispelijke vakmanschap. Gemaakt van metaal straalt deze kroonluchter duurzaamheid en kracht uit, waardoor hij de tand des tijds kan doorstaan. De glazen kap voegt een prachtig accent toe en zorgt voor een zachte, warme gloed die een betoverende sfeer creëert.Met een afmeting van 70 x 20 cm en een hoogte van 116 cm heeft de Opviq kroonluchter de perfecte grootte om een statement te maken zonder de kamer te overweldigen. De diameter van de kap is 20 cm en de hoogte van de kap is 18 cm, de ideale proporties voor een visueel aantrekkelijk stuk.Een van de opvallende kenmerken van deze kroonluchter is de verstelbare hoogte. Of je nu een hoog plafond hebt of een lager plafond, de Opviq Chandelier kan eenvoudig worden aangepast aan de gewenste hoogte, zodat hij de ruimte perfect aanvult.De Opviq Chandelier is uitgerust met 3 soorten stopcontacten, zodat je verzekerd bent van voldoende verlichting voor elke gelegenheid. De E27-fittingen zijn geschikt voor gloeilampen met een maximaal wattage van 40 W. Dankzij deze veelzijdigheid kun je het helderheidsniveau kiezen dat bij je past, of je nu de voorkeur geeft aan een zachte, romantische gloed of een heldere, levendige sfeer.Bovendien heeft de Opviq Chandelier een IP-code van IP20, waardoor je met een gerust hart weet dat hij beschermd is tegen vaste voorwerpen die groter zijn dan 12,5 mm. De slanke goudzwarte kleur voegt een vleugje verfijning en moderniteit toe, waardoor het een opvallend stuk in elke kamer is.Investeren in de Opviq kroonluchter betekent investeren in kwaliteit en stijl. Of u nu op zoek bent om de sfeer van uw woonkamer, eethoek of slaapkamer te verhogen, deze kroonluchter zal uw ruimte moeiteloos transformeren in een visueel verbluffende en uitnodigende omgeving.Verfraai uw ruimte met de Opviq kroonluchter en ervaar het plezier van een prachtig vervaardigde verlichtingsoplossing die een vleugje luxe toevoegt aan uw huis. Verbeter uw interieur met deze prachtige kroonluchter en creëer een ruimte die elegantie en verfijning uitstraalt. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG892OPV1901
Kleur Zwart, Goud
Materiaal Metaal
Totaal Gewicht kg 4.016
Introductie van Opviq Chandelier - De perfecte combinatie van elegantie en verfijningBent u op zoek naar de perfecte verlichtingsoplossing die een vleugje elegantie en verfijning toevoegt aan uw ruimte? Zoek dan niet verder dan de Opviq kroonluchter. Met zijn verbluffende ontwerp, metalen behuizing en glazen kap is deze kroonluchter echt een kunstwerk dat de esthetiek van elke kamer die hij siert, zal verhogen.Een van de belangrijkste kenmerken van de Opviq kroonluchter is het onberispelijke vakmanschap. Gemaakt van metaal straalt deze kroonluchter duurzaamheid en kracht uit, waardoor hij de tand des tijds kan doorstaan. De glazen kap voegt een prachtig accent toe en zorgt voor een zachte, warme gloed die een betoverende sfeer creëert.Met een afmeting van 70 x 20 cm en een hoogte van 116 cm heeft de Opviq kroonluchter de perfecte grootte om een statement te maken zonder de kamer te overweldigen. De diameter van de kap is 20 cm en de hoogte van de kap is 18 cm, de ideale proporties voor een visueel aantrekkelijk stuk.Een van de opvallende kenmerken van deze kroonluchter is de verstelbare hoogte. Of je nu een hoog plafond hebt of een lager plafond, de Opviq Chandelier kan eenvoudig worden aangepast aan de gewenste hoogte, zodat hij de ruimte perfect aanvult.De Opviq Chandelier is uitgerust met 3 soorten stopcontacten, zodat je verzekerd bent van voldoende verlichting voor elke gelegenheid. De E27-fittingen zijn geschikt voor gloeilampen met een maximaal wattage van 40 W. Dankzij deze veelzijdigheid kun je het helderheidsniveau kiezen dat bij je past, of je nu de voorkeur geeft aan een zachte, romantische gloed of een heldere, levendige sfeer.Bovendien heeft de Opviq Chandelier een IP-code van IP20, waardoor je met een gerust hart weet dat hij beschermd is tegen vaste voorwerpen die groter zijn dan 12,5 mm. De slanke goudzwarte kleur voegt een vleugje verfijning en moderniteit toe, waardoor het een opvallend stuk in elke kamer is.Investeren in de Opviq kroonluchter betekent investeren in kwaliteit en stijl. Of u nu op zoek bent om de sfeer van uw woonkamer, eethoek of slaapkamer te verhogen, deze kroonluchter zal uw ruimte moeiteloos transformeren in een visueel verbluffende en uitnodigende omgeving.Verfraai uw ruimte met de Opviq kroonluchter en ervaar het plezier van een prachtig vervaardigde verlichtingsoplossing die een vleugje luxe toevoegt aan uw huis. Verbeter uw interieur met deze prachtige kroonluchter en creëer een ruimte die elegantie en verfijning uitstraalt.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen