Halfhoogslapers met bureau

In kleine kinderkamers moet je soms slim omspringen met de beschikbare ruimte. Een halfhoogslaper met bureau is de ideale oplossing om plaats te besparen. Vaak zijn deze bedden ook uitgerust met extra opbergruimte zoals een boekenkastje of ladekast. Wie op zoek is naar multifunctionele, ruimtebesparende kindermeubels, vindt ongetwijfeld zijn gading tussen ons assortiment halfhoogslapers met bureau!

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Kinderbedden met extra opties

Onze halfhoogslapers met bureau en opbergruimte zijn echte toppers uit onze catalogus. Als je zoekt naar originele, ruimtebesparende kindermeubelen dan zijn deze kinderbedden gegarandeerd de perfecte oplossing voor jouw jeugdkamers. Aan de ruime bureaus van deze hoogslapers kunnen kinderen perfect hun huiswerk maken of wat knutselen. Mooi meegenomen is dat de bureaus achteraf terug onder het bed kunnen worden geschoven. De handige wieltjes zorgen ervoor dat het bureau in een handomdraai opnieuw onder het bed verdwijnt. Daardoor kan de ruimte in jouw kinderkamer optimaal benut worden voor andere activiteiten. De meeste halfhoogslapers uit ons assortiment zijn niet alleen uitgerust met een bureau, maar ook met extra opbergmogelijkheden zoals een commode, een ladekast, een boekenkast of enkele open opbergvakken. Bovendien kan je bij deze halfhoogslapers ook kiezen waar je het bureau en de extra opbergmeubelen installeert. Zo kan jij je nieuwe kinderbed volledig afstemmen op de kinderkamer en de beschikbare ruimte.

Uitgebreid assortiment halfhoogslapers met bureau

Bekijk zeker eens de collectie halfhoogslapers van de Bonny reeks. Deze robuuste kinderbedden bestaan in 2 modellen. Elk design bestaat dan nog in verschillende kleuren. Je vindt dus zeker een exemplaar dat volledig aan jouw wensen voldoet. Daarnaast telt de collectie van Emob nog een aantal fantasierijke modellen, die vervaardigd zijn uit spaanplaat en MDF. Ze werden allemaal origineel en kleurrijk afgewerkt. Deze halfhoogslapers zullen zonder twijfel het pronkstuk in de kinderkamer worden.

Ruime voorraad = snelle levering

Wist je dat alle halfhoogslapers met bureau op voorraad zijn in ons magazijn? Als je bij Emob een kinderbed bestelt, kan dit al binnen enkele werkdagen bij jou thuis geleverd worden. Bovendien kan je zelf de dag van levering kiezen. Kies samen met jouw zoon of dochter jouw favoriete halfhoogslaper met bureau uit en en bestel vandaag nog! Neem zeker ook een kijkje naar onze accessoires zoals kinderdekbedovertrekken, sierkussens, bedtunnels en meer zodat het nieuwe kinderbed volledig voldoet aan de smaak van jouw zoon of dochter!