Kitchenettes

Een kitchenette is een miniversie van een traditioneel keukenblok. Het bevat alle praktische voorzieningen die je nodig hebt om een maaltijd te bereiden. Ontdek hier ons aanbod kitchenettes met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

Sorteer op
Asc

1 product

Sorteer op
Asc

1 product

Wanneer kies je voor een kitchenette?

Vaak wordt er voor een kitchenette gekozen wanneer de beschikbare ruimte heel beperkt is, bijvoorbeeld in studio’s, in kleine appartementen of vakantiehuisjes. Ook op kantoor wordt vaak geopteerd voor een handige kitchenette in de refter waar werknemers hun eten kunnen bewaren of hun lunch kunnen bereiden. Ook wanneer je 2 ruimtes op dezelfde oppervlakte moet integreren, komt een kitchenette handig van pas. Of misschien hou je niet zo van koken en hecht je weinig belang aan een dure keuken? Met een kitchenette bespaar je heel wat geld uit dat je dan weer kan besteden aan iets wat je wel heel belangrijk vindt.

Kenmerken van onze kitchenettes

Wat meteen opvalt aan onze kitchenettes, is hun voordelige prijskaartje. Je koopt hier namelijk al een mooie kitchenette voor nog geen € 400 ! In deze keukentjes is plaats voorzien voor een inbouwkoelkast, een inbouwoven en een spoelbak. Heb je je koelkast en/of oven als losse, vrijstaande toestellen aangekocht? Dan kan je de daarvoor voorziene kastruimte als gewone opbergkast gebruiken. Opgelet: de spoelbak en de keukenapparatuur zijn nooit inbegrepen bij onze kitchenettes. Deze dien je nog apart aan te kopen.

Al onze kitchenettes worden gemaakt door het Franse topmerk Parisot. Dat merk kiest ervoor om te werken met hoogwaardige maar betaalbare materialen zoals spaanplaat, waardoor het keer op keer kan uitpakken met meubelen met een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding. Je kan kiezen voor een kitchenette in een neutrale kleur zoals wit, zwart of grijs. Maak je van jouw kitchenette liever een echte blikvanger? Kies dan voor felrood of aubergine. Al onze kitchenettes kregen een hoogglans afwerkingslaag voor een modern effect.

Liever een complete keuken?

Ook dan zit je goed bij Emob! In ons assortiment vind je ook een groot aantal complete keukens. We bieden je trouwens de mogelijkheid om jouw keuken volledig zelf samen te stellen. Zo kies je zelf alle elementen waaruit jouw keuken moet bestaan. Bovendien krijg je bovenop de reeds voordelige prijs nog een extra korting bij de aankoop van een complete keuken!

Uiteraard heb je naast een kitchenette om je eten te bereiden ook nog een tafel en stoelen nodig om je maaltijd te verorberen. Ook jouw nieuwe keukentafel en keukenstoelen vind je bij Emob! Neem snel een kijkje naar ons ruime assortiment en richt jouw keuken volledig in met de hulp van Emob.eu.

To Top