Kajuitbed Nasri 90x200 met bedlade - sonoma eik/wit

Multifunctioneel Nasri-kajuitbed met bedlade en opberglades. Twee ligoppervlakken van 90x200cm, geschikt voor een matras met dezelfde afmetingen. 

€ 269,00

1 tot 2 dagen

Dit product wordt gratis verzonden.
Minder dan 3 op voorraad
Combinatie
=
Bespaar € 25,65
€ 487,35

Productinformatie

Dit compacte, maar multi-inzetbare Nasri-kajuitbed steekt erboven uit door zijn onalledaags, maar modern design. Toch past dit bed in zowat elke kinder- en jeugdkamer. Het eenvoudig te monteren bed is gemaakt uit spaanplaat in een uitvoering van sonoma eikdecor en wit. Met twee ligoppervlakken van 90x200 cm biedt dit kajuitbed meer dan voldoende plaats om te slapen én te relaxen. De superhandige, ingebouwde opberglades geven je de opbergruimte die je nodig hebt. Het uitschuifbare bed zorgt ervoor dat je logés in een handomdraai een volwaardig bed krijgen. Niets staat een spontane sleepover nog in de weg! 

De lattenbodem en matras zijn niet inbegrepen. Die kan je apart op onze website aankopen. Wij raden jou de Comfort-matras aan, prijs/kwaliteit een uitstekende kindermatras! 
Meer informatie
Matrasbodem inbegrepen Nee
Opties Met lades
Geschikt voor matras 90 x 200cm
Belastbaar gewicht 90kg
Afmetingen 90 x 200cm
Hout/look Sonoma Eik
SKU-Emob BGBB-22-120-68
Merk Emob
Kleur Wit, Bruin
Materiaal Spaanplaat
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 86
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top