Huisbed Leona 90x200 - wit

Wit huisbed Leona uit massief den. Geschikt voor een matras en lattenbodem van 90x200 cm (niet inbegrepen). Exclusief bedlade.

€ 259,00

1 tot 2 dagen

Dit product wordt gratis verzonden.
Minder dan 3 op voorraad
Combinatie
=
Bespaar € 25,15
€ 477,85

Productinformatie

Met dit leuke huisbed transformeer je elke kinderkamer in een prachtig plaatje. Huisbed Leona is voorzien van een dak dat je nog kan decoreren met bv. een mooie lichtslinger of een bijpassende voile. Het bed is gemaakt van massief den en is geschikt voor een matras en lattenbodem van 90x200 cm. Deze zijn niet inbegrepen, maar kan je wel apart aankopen op onze site. We raden je hiervoor onze Comfort matras en Supra lattenbodem aan.

Opgelet: dit huisbed wordt geleverd exclusief bedlade op de foto. Je kan deze bedlade wel apart aankopen op onze site, net als een set van 2 lades om extra opbergruimte te creëren in de kinderkamer.

Meer informatie
Matrasbodem inbegrepen Nee
Geschikt voor matras 90 x 200cm
Belastbaar gewicht 90kg
Afmetingen 90 x 200cm
SKU-Emob BGBB-22-474-17
Merk Emob
Kleur Wit
Materiaal Massief hout
Stijl Landelijk
Totaal Gewicht kg 32
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top