Comfortabele en stijlvolle hoekbank | Beige, beukenhouten frame | 310cm breedte | 100% polyester stof

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
De hoekbank is een comfortabele en stijlvolle toevoeging aan elke woonkamer. Hij is gemaakt van beukenhout en een frame van spaanplaat en heeft een stof van 100% polyester. De bank is 310 cm breed, 73 cm hoog en 270 cm diep. Hij heeft een schuimkussen en rug gevuld met 5 cm 28 DNS grijs schuim en 5 cm 24 DNS veren. De set bestaat uit 2 kussens en een draagbaar zit- en rugkussen. De stof kan chemisch gereinigd worden en heeft matzwarte metalen poten. De kleur van de bank is beige Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Montage vereist Ja
Samenstelling Hoek links
Zithoogte 45
Zitdiepte 64
Aantal personen 6 personen
Belastbaar gewicht 500kg
Opties Met armleuning
Merk Emob
SKU-Emob AG569HLN1305
Kleur Beige
Stijl Klassiek
Materiaal Hout, Schuim, Velours, Polyester, Metaal, Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 270
Ben je op zoek naar een hoekbank die je woonkamer naar nieuwe hoogten zal tillen? Zoek niet verder, want wij hebben het perfecte stuk dat zowel comfort als een uniek ontwerp combineert. Onze hoekbank is de ster van elke ruimte en biedt je de perfecte balans tussen functie en mode.Een van de belangrijkste kenmerken van onze hoekbank is het stevige frame. Gemaakt van beukenhout en spaanplaat kun je erop vertrouwen dat deze bank gemaakt is om lang mee te gaan. De combinatie van deze hoogwaardige materialen zorgt voor duurzaamheid en stabiliteit, zodat u jarenlang van uw bank kunt genieten.Niet alleen is onze hoekbank gebouwd om lang mee te gaan, maar hij is ook bekleed met 100% polyester stof. Deze stof is niet alleen gemakkelijk schoon te maken, maar geeft de bank ook een luxe en stijlvolle uitstraling. De afmetingen van onze hoekbank zijn indrukwekkend, met een breedte van 310 cm, een hoogte van 73 cm en een diepte van 270 cm. Deze royale afmetingen zorgen ervoor dat je genoeg zitruimte hebt voor jezelf en je geliefden. De comfortabele schuimkussens zijn een ander genot van deze bank. De zitkussens zijn gemaakt van 5 cm 28 DNS grijs schuim en 5 cm 24 DNS veren en bieden de perfecte mix van ondersteuning en zachtheid. De rugkussens zijn ook gemaakt van 24 DNS veren voor extra comfort. Om je comfort nog meer te verhogen, hebben we twee kussens bij de bank geleverd. Deze kussens zijn gemaakt van een mix van 60% snipperschuim en 40% siliconenschuim, wat zorgt voor maximale ondersteuning en ontspanning. De afmetingen van deze kussens zijn 45 cm x 45 cm, perfect om lekker in weg te kruipen terwijl je naar je favoriete film kijkt of een boek leest.De bank schoonmaken is een fluitje van een cent met de chemisch reinigbare stof. U hoeft zich geen zorgen te maken dat gemorste vloeistoffen of vlekken de schoonheid van uw bank verpesten. Breng hem gewoon naar de stomerij en hij komt zo goed als nieuw terug.De poten van onze hoekbank zijn een ander opvallend kenmerk. Deze poten zijn gemaakt van mat zwart metaal en voegen een vleugje verfijning en moderniteit toe aan het ontwerp. Ze zijn stevig en betrouwbaar en zorgen ervoor dat je bank op zijn plaats blijft staan. Onze hoekbank wordt geleverd in een prachtige beige tint, een veelzijdige optie die past bij elk bestaand decor of kleurenschema in je woonkamer. Dankzij de neutrale kleur kun je er gemakkelijk andere meubels en accessoires in plaatsen zonder de ruimte te overweldigen.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 59 cm
Hoogte: 84 cm
Breedte/diepte: 48 cm
Eetkamerstoel Lucinda-roze/goud
37,99
Lengte: 59 cm
Hoogte: 84 cm
Breedte/diepte: 48 cm
Eetkamerstoel Lucinda-donkerblauw/goud
Lengte: 180 cm
Hoogte: 50 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Tv-meubel Abigail 180 cm met 1 open legplank
Lengte: 180 cm
Hoogte: 48 cm
Breedte/diepte: 35 cm
Tv-meubel Floor-wit/walnoot
179,00
Lengte: 53 cm
Hoogte: 77 cm
Breedte/diepte: 44 cm
Eetkamerstoel Berre - grijs
199,00
Lengte: 180 cm
Hoogte: 78 cm
Breedte/diepte: 35 cm
Dressoir Melania-walnoot/marmerdecor
349,00
Lengte: 59 cm
Hoogte: 82 cm
Breedte/diepte: 50 cm
Eetkamerstoel Tanja-beige fluweel
79,95
Lengte: 160 cm
Hoogte: 47 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Locelso TV Stand | 160cm Breedte | 18mm Dikte | Wit Goud
Lengte: 45 cm
Hoogte: 77 cm
Breedte/diepte: 52 cm
Stoel 'Susan' Bouclé Zand | Metalen Poten en Stoffering | 77x45x52 cm
Lengte: 55 cm
Hoogte: 35 cm
Breedte/diepte: 55 cm
Comfy Chique Poef met Notenhouten Poten | Bouclet Wit
Lengte: 120 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Moderne witte marmerlook Glazen Salontafel: Tampa
Lengte: 180 cm
Hoogte: 29 cm
Breedte/diepte: 31 cm
Tv-meubel Emanuella-Atlantische pijnboom