Fluffe Poef | 50% Katoen/50% Fluweel | Blauw Wit

Kleur
Betaal in termijnen met Alma
Fluffe Poef: Luxueus zacht en comfortabel met 50% katoen en 50% fluweel, 6 cm dikke spons, orthopedische ondersteuning, verborgen poten met PVC-coating en een chique blauw-witte kleur. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Montage vereist Nee
Merk Emob
SKU-Emob AG209FLF1288
Kleur Wit
Totaal Gewicht kg 7
Maak kennis met de Fluffe Poef, de perfecte aanvulling voor elk huis of kantoor. Gemaakt van een luxe mix van 50% katoen en 50% fluweel, biedt deze poef ongeëvenaard comfort en stijl. Een van de belangrijkste kenmerken van de Fluffe Pouffe is de uitzonderlijke dikte van de spons. Met een sponsdikte van 6 cm biedt deze poef superieure ondersteuning en demping. Of je nu lang zit of gewoon een gezellige zitplaats wilt om op te ontspannen, de Fluffe Pouffe zorgt voor absoluut comfort. Om het comfortniveau nog verder te verhogen, is de Fluffe Poef ontworpen met een 35 DNS Orthopedische Spons. Deze geavanceerde technologie zorgt ervoor dat je lichaam goed ondersteund wordt en verlicht de druk op je gewrichten en spieren. Zeg vaarwel tegen ongemak veroorzaakt door langdurig zitten - de Fluffe Poef is er om optimaal comfort en ondersteuning te bieden. Bovendien is de Fluffe Poef uitgerust met verborgen poten met PVC-coating. Deze poten geven de poef niet alleen stabiliteit, maar zorgen er ook voor dat hij er strak en stijlvol uitziet. De PVC-coating zorgt ervoor dat de poten duurzaam zijn en bestand tegen slijtage, zodat je Fluffe Pouffe lang meegaat. Met een hoogte van 44 cm en een diepte van 42 cm is de Fluffe Poef de ideale maat voor elke woonruimte. Of je hem nu wilt gebruiken als voetensteun, extra zitplaats of zelfs als decoratief accent, deze poef past naadloos in elke kamer. De Fluffe Pouffe is verkrijgbaar in een prachtige blauw-witte kleurencombinatie. Dit veelzijdige kleurenschema voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte, waardoor je de algehele esthetiek van je kamer moeiteloos kunt verbeteren. Kortom, de Fluffe Pouffe is een topproduct met een reeks functies en voordelen. Van de luxe mix van 50% katoen en 50% fluweel tot de indrukwekkende sponsdikte en orthopedische ondersteuning, deze poef combineert comfort en stijl naadloos. Met verborgen PVC gecoate poten voor stabiliteit en een formaat dat perfect past in elke kamer, is de Fluffe Poef een must-have toevoeging aan je huis of kantoor. Mis de kans niet om je ruimte te verfraaien met de elegantie en het ongeëvenaarde comfort van de Fluffe Poef.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 55 cm
Hoogte: 35 cm
Breedte/diepte: 55 cm
Comfy Chique Poef met Notenhouten Poten | Bouclet Wit
Lengte: 76 cm
Hoogte: 38 cm
Breedte/diepte: 38 cm
Opbergpoef Paf | 76 x 38 x 38 cm | Grijs
Lengte: 41 cm
Hoogte: 41 cm
Breedte/diepte: 41 cm
Poef Moon - 41x41x41,5 cm - Groene bouclé stof
Lengte: 42 cm
Hoogte: 46 cm
Breedte/diepte: 42 cm
Poef Larry - zachtroze
175,00
Lengte: 41 cm
Hoogte: 41 cm
Breedte/diepte: 41 cm
Poef Moon - 41x41x41,5 cm - Roze bouclé stof
Lengte: 42 cm
Hoogte: 36 cm
Breedte/diepte: 30 cm
Poef Dilia met opbergruimte - blauw
44,95
Lengte: 42 cm
Hoogte: 36 cm
Breedte/diepte: 30 cm
Poef Dilia met opbergruimte - geelgroen
Lengte: 42 cm
Hoogte: 36 cm
Breedte/diepte: 30 cm
Poef Dilia met opbergruimte - grijs
44,95
Lengte: 34 cm
Hoogte: 42 cm
Breedte/diepte: 34 cm
Poef Ireen
50,39 83,99
Lengte: 50 cm
Hoogte: 47 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Plooibaar krukje Kalinga
79,95
Lengte: 30 cm
Hoogte: 38 cm
Breedte/diepte: 30 cm
Poef met deksel Nevis - grijs
44,95
Lengte: 38 cm
Hoogte: 43 cm
Breedte/diepte: 32 cm
Poef Osane velours - blauw
49,95