Evila Originals MDF schilderij | UV bedrukt | Dennenhouten frame

Betaal in termijnen met Alma
Evila Originals presenteert een prachtig Decoratief Ingelijst MDF Schilderij, gemaakt van 100% MDF (3 mm dik) en UV-geprint. Het frame is gemaakt van 100% grenen hout (3 dikte), wat extra elegantie toevoegt. Het levendige veelkleurige ontwerp brengt leven in elke ruimte. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG836EVL4528
Materiaal MDF
Totaal Gewicht kg 2.6
Wil je een vleugje elegantie en verfijning toevoegen aan je interieur? Kijk dan niet verder dan de decoratieve ingelijste MDF-schilderijen van Evila Originals. Deze prachtige kunstwerken zijn vervaardigd met uiterste precisie en aandacht voor detail, zodat ze het middelpunt van elke kamer worden.Een van de belangrijkste kenmerken van deze decoratieve ingelijste MDF schilderijen is het gebruik van hoogwaardige materialen. Het schilderij zelf is gemaakt van 100% MDF, dat bekend staat om zijn duurzaamheid en veelzijdigheid. Met een dikte van 3 mm kun je er zeker van zijn dat deze schilderijen de tand des tijds zullen doorstaan en jarenlang mooi zullen blijven.Om de visuele aantrekkingskracht verder te vergroten, zijn deze schilderijen UV-bedrukt, wat zorgt voor levendige en duurzame kleuren. Het UV-printproces garandeert dat de kleuren na verloop van tijd niet vervagen of verslechteren, zelfs wanneer ze worden blootgesteld aan zonlicht of andere omgevingsfactoren. Dit betekent dat je investering in deze schilderijen je ruimte een leven lang zal blijven opfleuren.De lijst van deze decoratieve MDF schilderijen is al even indrukwekkend. Het frame is gemaakt van 100% grenen hout, bekend om zijn sterkte en natuurlijke schoonheid. Met een dikte van 5 cm voegt de lijst dimensie en diepte toe aan het kunstwerk, waardoor het er als een museum uitziet. Het gebruik van dennenhout zorgt er ook voor dat de lijsten stevig zijn en lang meegaan, zodat ze een veilige en beschermende behuizing vormen voor je dierbare kunstwerk.Evila Originals Decoratieve Ingelijste MDF Schilderijen zijn verkrijgbaar in een adembenemende reeks kleuren. Van levendige en gedurfde meerkleurige schema's tot meer subtiele en rustgevende tinten, er is een schilderij voor elke smaak en voorkeur. Of je nu op zoek bent naar een statement stuk voor je woonkamer of een sereen landschap voor je slaapkamer, je zult een schilderij vinden dat past bij jouw stijl. De voordelen van investeren in deze decoratieve MDF schilderijen zijn talrijk. Ten eerste voegen ze een vleugje verfijning en elegantie toe aan elke ruimte. Deze pronkstukken verhogen meteen de esthetiek van je huis, waardoor het er gepolijster en verfijnder uitziet. Ten tweede zijn deze schilderijen een uitstekende gespreksstarter. Gasten en bezoekers zullen geïntrigeerd zijn door deze prachtige kunstwerken, wat interessante discussies oproept en een uniek tintje geeft aan je sociale bijeenkomsten.Bovendien zijn deze decoratieve ingelijste MDF schilderijen ongelooflijk veelzijdig. Ze kunnen aan de muur worden gehangen, op een plank worden geplaatst of zelfs op een schoorsteenmantel worden tentoongesteld. Door hun compacte formaat en lichte gewicht zijn ze gemakkelijk verplaatsbaar, zodat je kunt experimenteren met verschillende plaatsingen en de perfecte sfeer kunt creëren in elke kamer.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 116 cm
Hoogte: 71 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Wallity Metalen Wanddecoratie: 100% Metaal, 1 Dik, Zwart
Lengte: 54 cm
Hoogte: 90 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Muurdecoratie cirkels zeegras/katoen naturel/wit
Lengte: 65 cm
Hoogte: 43 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Wallity Metalen Wandaccessoire | 100% Metaal | Zwart
Lengte: 41 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Tanelorn Metalen Wanddecoratie | 2mm Dik | 52x41 cm | Zwart
Lengte: 144 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Wallity Decoratieve Houten Wandaccessoire
Lengte: 45 cm
Hoogte: 44 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Wallity Metalen Wanddecoratie | 100% Metaal | Zwart
Lengte: 70 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Ledda Lichtgevende Canvas | 100% Suède | Veelkleurig
Lengte: 68 cm
Hoogte: 38 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Wallity Decor Metalen Wandaccessoire | 100% Metaal | 1 Dikte | Zwart
Lengte: 72 cm
Hoogte: 58 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Wallity Decoratief Hout Accessoire | 100% Metaal | Zwart Notenhout
Lengte: 110 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Wallity Metalen Wandaccessoire - 100% Metaal | Zwarte Kleur
Lengte: 116 cm
Hoogte: 58 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Wallity: Deco Metalen Wandaccessoire 100% Metaal (1 Dikte)Zwart
Lengte: 58 cm
Hoogte: 58 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Skyler Decoratief Wandaccessoire | Walnoot Zwart Hout/Metaal