Evila Originals MDF schilderij | UV bedrukt | Dennenhouten frame

Betaal in termijnen met Alma
Evila Originals biedt een decoratief ingelijst MDF schilderij met een 3 mm dik UV geprint 100% MDF schilderij en een veelkleurig 3 mm dik vurenhouten frame. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG836EVL4358
Materiaal MDF
Totaal Gewicht kg 1
Voeg een vleugje elegantie en verfijning toe aan je huis met het decoratieve MDF-schilderij in lijst van Evila Originals. Dit prachtige kunstwerk is zorgvuldig vervaardigd om de esthetiek van elke ruimte te verbeteren. Gemaakt van 100% MDF met een dikte van 3 mm, is dit schilderij niet alleen duurzaam maar ook licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk te hanteren en op te hangen is.Een van de opvallende kenmerken van dit decoratieve stuk is de UV-printtechniek die gebruikt is om het te versieren. Deze techniek zorgt ervoor dat de kleuren jarenlang levendig en echt blijven. Het UV-printproces voegt ook een niveau van diepte en dimensie toe aan het schilderij, waardoor het er levensecht uitziet en iedereen die het ziet betovert.Om de algehele aantrekkingskracht van dit schilderij aan te vullen en verder te verhogen, is het prachtig ingelijst met 100% grenen hout. De lijst heeft een dikte van 3 mm, wat stevigheid en stabiliteit toevoegt aan het kunstwerk. De veelkleurige lijst versterkt perfect de essentie van het schilderij en creëert een prachtige visuele symmetrie die de schoonheid van elke kamer zal verbeteren.Het Decoratieve Ingelijste MDF Schilderij van Evila Originals is een ideale keuze voor diegenen die van mooie kunst houden en hun leefruimte een vleugje stijl willen geven. De veelzijdigheid van dit schilderij maakt het geschikt voor verschillende omgevingen, of het nu een woonkamer, slaapkamer, kantoor of zelfs een commerciële ruimte is.Een van de belangrijkste voordelen van MDF als het primaire materiaal voor dit schilderij is de weerstand tegen kromtrekken of vervorming. In tegenstelling tot andere materialen blijft MDF onaangetast door veranderingen in de luchtvochtigheid, waardoor de levensduur en duurzaamheid van het kunstwerk gegarandeerd is. Dit zorgt ervoor dat je investering jarenlang meegaat en zijn oorspronkelijke allure behoudt.De UV-printtechniek die is gebruikt bij de creatie van dit schilderij is een game-changer. De hoge-resolutie prints bieden een uitstekende beeldkwaliteit, waardoor elk ingewikkeld detail met precisie wordt weergegeven. Met deze technologie kun je genieten van een schilderij dat eruitziet alsof het rechtstreeks uit het penseel van een kunstenaar komt, wat een vleugje exclusiviteit toevoegt aan je ruimte.Daarnaast voegt het gebruik van 100% grenen hout voor de lijst een rustiek en toch eigentijds tintje toe aan de algehele esthetiek. De kwaliteit van het grenen hout zorgt ervoor dat de lijst niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook stevig en duurzaam. Deze combinatie van materialen en ontwerp creëert een harmonieuze mix die direct de sfeer van elke kamer zal verbeteren.Concluderend biedt het Decoratieve Ingelijste MDF Schilderij van Evila Originals een combinatie van belangrijke kenmerken en voordelen die de schoonheid van het schilderij zullen verhogen.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 100 cm
Hoogte:
Breedte/diepte: 70 cm
Barnes Decoratief Canvas Ingelijst | 50 otton/50% Polyester | 70x100 cm | Veelkleurig
Lengte: 125 cm
Hoogte: 35 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Lulu Decoratieve Ingelijste Schilderijenset | 100% MDF en Plastic Lijst | Veelkleurig
Lengte: 70 cm
Hoogte: 50 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Bract Decoratief Canvas | 100 ANVAS | Veelkleurig
Lengte: 144 cm
Hoogte: 5 cm
Breedte/diepte: 103 cm
Kader stier ht/cnv zw/wit
249,00
Lengte: 92 cm
Hoogte: 4 cm
Breedte/diepte: 62 cm
Schilderij vaas pampas canvas/hout beige assortiment van twee
Lengte: 63 cm
Hoogte: 83 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Kader oceaan/minibus mdf/glas blauw assortiment van twee
142,20 158,00
Lengte: 175 cm
Hoogte: 116 cm
Breedte/diepte: 5 cm
Kader led batterijen wereldkaart hout/canvas zwart/bruin
Lengte: 52 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Kader leeuw/panter mdf/glas bruin/zwart assortiment van twee
Lengte: 100 cm
Hoogte: 2 cm
Breedte/diepte: 100 cm
Wanddeco leeuw glas/aluminium zwart/wit
Lengte: 53 cm
Hoogte: 3 cm
Breedte/diepte: 53 cm
Kader strepen mdf/glas zwart/wit assortiment van twee
Lengte: 60 cm
Hoogte: 3 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Wanddecoratie alfabet papier/plastiek zwart
Lengte: 92 cm
Hoogte: 4 cm
Breedte/diepte: 62 cm
Kader vrouw lijnen canvas/hout wit/peche assortiment van twee