Decoratieve UV-afdruk op MDF | Inclusief inlijsting | 2 x 24 x 29 cm | Antibacterieel | Veelkleurig

Betaal in termijnen met Alma
Decoratief ingelijst MDF-schilderij met kerstthema. De UV-druk is afgebeeld op 100% MDF van 2 cm dik. De overige afmetingen bedragen 24 x 29 cm. De afbeelding is veelkleurig en dient opgehangen te worden. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Vorm Rechthoek
Aantal haken Geen
Merk Emob
SKU-Emob AG603CRM1279
Kleur Wit
Stijl Winter
Materiaal MDF
Totaal Gewicht kg 0
Maak kennis met ons prachtige Decoratieve MDF Schilderij in lijst in het prachtige kerstdesign. Gemaakt van 100% MDF (Medium-Density Fiberboard) en met een dikte van 2 cm, is dit unieke kunstwerk de perfecte aanvulling om je interieur tijdens de feestdagen te verfraaien. Met zijn levendige en opvallende veelkleurige ontwerp brengt dit decoratieve schilderij een feestelijke en vrolijke sfeer in elke kamer. Ons Decoratieve Ingelijste MDF Schilderij meet 24 x 29 cm, waardoor het een veelzijdig en compact formaat heeft dat perfect past in elke ruimte. Of je nu je woonkamer, slaapkamer of zelfs je kantoor wilt sieren, dit schilderij zal een vleugje kerstsfeer toevoegen waar het ook wordt geplaatst. Een van de belangrijkste kenmerken die onze Decoratieve ingelijste MDF schilderij onderscheidt is het gebruik van UV-printtechnologie. Deze geavanceerde drukmethode zorgt ervoor dat de prachtige kleuren en ingewikkelde details van het kerstontwerp jarenlang behouden blijven. De UV-bedrukking verhoogt niet alleen de levensduur van het kunstwerk, maar ook de visuele aantrekkingskracht, waardoor het een uitstekende investering is voor zowel kunstliefhebbers als vakantieliefhebbers. We begrijpen het belang van hygiëne en netheid in je leefruimte, vooral tijdens de feestdagen. Daarom is ons Decoratief Ingelijst MDF Schilderij gemaakt met antibacteriële eigenschappen. Wees gerust dat dit schilderij niet alleen vreugde en elegantie in je huis brengt, maar ook bijdraagt aan het behoud van een gezonde omgeving voor jou en je dierbaren. Het ophangen van dit prachtige schilderij is een koud kunstje, dankzij het handige stuk erachter. Het ontwerp bevat een veilig bevestigingssysteem, waardoor je het moeiteloos aan elke muur kunt hangen. Of je het nu boven een open haard wilt hangen of als middelpunt op een speciale muur, ons Decoratief Ingelijst MDF Schilderij past naadloos in je bestaande inrichting en verbetert de algehele sfeer van je ruimte. Investeren in ons Decoratief Ingelijst MDF Schilderij is niet alleen een manier om je huis te verfraaien, maar ook een manier om je liefde voor het kerstseizoen uit te drukken. Het veelkleurige ontwerp weerspiegelt de essentie van de feestdagen en creëert een warme en uitnodigende sfeer. Of je nu een feestelijke bijeenkomst organiseert of gewoon geniet van een rustige avond thuis, dit schilderij straalt warmte en vrolijkheid uit en verspreidt de kerstsfeer door je hele woonruimte. Kortom, ons Decoratief Ingelijst MDF Schilderij in kerstdesign is een must-have voor iedereen die een vleugje elegantie en feestelijkheid aan zijn of haar huis wil toevoegen.
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 62 cm
Hoogte: 68 cm
Breedte/diepte: 12 cm
Teakhouten ster Estrella - klein (68 cm)
Lengte: 82 cm
Hoogte: 88 cm
Breedte/diepte: 12 cm
Teakhouten ster Estrella - groot (88 cm)
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstboom - Wallity reeks - Geel
Lengte: 26 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting sneeuwvlok - Wallity reeks - Roze
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstboom - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstboom - Wallity reeks - Groen
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstboom - Wallity reeks - Roze
Lengte: 21 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstboom - Wallity reeks - Rood
Lengte: 28 cm
Hoogte: 26 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstmuts - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 28 cm
Hoogte: 26 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstmuts - Wallity serie - Groen
Lengte: 28 cm
Hoogte: 26 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstmuts - Wallity reeks - Roze
Lengte: 28 cm
Hoogte: 26 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kerstmuts - Wallity reeks - Rood