Bed Quinn 90x200 cm met bureau en opbergruimte - grenen/ wit

Kleur
Minder dan 3 op voorraad
Betaal in termijnen met Alma

Bed Quinn, geschikt voor een matras van 90x200 cm. Met bureau en opbergruimte. Met witte accenten. Gemaakt uit spaanplaat.

Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Montage vereist Ja
Aantal personen 1 persoon
Belastbaar gewicht 110kg
Matras inbegrepen Nee
Bedlade(s) inbegrepen Nee
Opties Met bureau, Omkeerbaar, Met opbergruimte
Geschikt voor matras 90 x 200cm
Matrasbodem inbegrepen Nee
Verstelbaar Nee
Merk Trasman
SKU-Emob TM6040
Kleur Wit
Stijl Scandinavisch
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 56.48

Een bureau, een slaapplaats, opbergruimte, bed Quinn heeft het allemaal! Met bed Quinn heb je in plaats van drie aparte meubelstukken, maar één meubelstuk nodig. Hierdoor bespaar je naast enorm veel plaats ook geld. Dit bed is door zijn multifunctionele karakter en beperkte grootte zeer geschikt voor in een studentenkamer. Het slaapgedeelte van bed Quinn is geschikt voor een matras van 90x200 cm (niet inbegrepen). Het bureau kan zowel aan de linker- als aan de rechterkant gemonteerd worden en is 130 cm lang en 33,4 cm breed. Dit bed is gemaakt uit spaanplaat en is afgewerkt met hoogwaardig melamine. Bed Quinn is voorzien van witte accenten en is ook in andere kleuren verkrijgbaar. 

Bijpassende producten

Lengte: 204 cm
Hoogte: 100 cm
Breedte/diepte: 126 cm
Bed Quinn 90x200 cm met bureau en opbergruimte - grenen/ blauw
339,00

Direct leverbaar

Lengte: 204 cm
Hoogte: 100 cm
Breedte/diepte: 126 cm
Bed Quinn 90x200 cm met bureau en opbergruimte - grenen/oudroze
339,00

Direct leverbaar

Lengte: 204 cm
Hoogte: 100 cm
Breedte/diepte: 126 cm
Bed Quinn 90x200 cm met bureau en opbergruimte - grenen/grijs
339,00

Direct leverbaar

Merkeninformatie

Over Trasman

Het verhaal van Trasman begint in 1976 wanneer oprichter Eliseo Torrente een schrijnwerkerij opricht in een oude omgebouwde boerderij. Intussen is deze schrijnwerkerij uitgegroeid tot een heuse speler in de meubelbranche met klanten in maar liefst 32 landen. Alle meubels worden ontworpen en geproduceerd in Barcelona. Trasman produceert kwaliteitsvolle meubels voor slaap-, woon- en kinderkamer maar ook multifunctionele meubels en opbergmeubels die in elke ruimte een meerwaarde kunnen betekenen. Trasman werkt zelfs mee aan internationale projecten voor verscheidene professionals zoals architecten, binnenhuisarchitecten en decorateurs. Kortom met een Trasman-meubel zit je altijd goed.
Productvragen
Neen, dit bed wordt standaard geleverd zonder lattenbodem. Dit bed is geschikt voor een lattenbodem van 90x200cm. Deze kan je terugvinden onder de categorie lattenbodems.