Bartafel Aravis - zwart/beton

€ 119,00

2 tot 4 weken

Zwarte bartafel Aravis met tafelblad in betonlook, gemaakt van spaanplaat, inclusief opbergruimte met 3 legplanken.

Productinformatie

Bartafel Aravis is ideaal in kleine keukens of studio’s. De tafel wordt aan de muur bevestigd en is geschikt voor 2 personen. Aan de zijkant vind je extra opbergruimte waar je over 3 legplanken beschikt.

Deze zwarte bartafel kreeg een tafelblad in betonlook maar is ook beschikbaar in andere uitvoeringen. Neem zeker ook eens een kijkje naar onze barstoelen om je nieuwe ontbijt- of lunchplek te vervolledigen.

Meer informatie
Aantal personen 2
Vorm Rechthoek
Hout/look Beton
Afwerking Melamine
Merk TemaHome
SKU-Emob SY8080A7698X00
Kleur Zwart, Grijs
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 28.38
Merkeninformatie

Over TemaHome

Het Portugese merk TemaHome heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. In 1981 werd het opgericht als “Norema Portuguesa”, een fusie van het Noorse Norema en het Portugese Godinho. Het doel was de geavanceerde technologie van Noorwegen te combineren met de Portugese efficiëntie en meubels tegen redelijke kosten te produceren. Na verschillende eigenaars en benamingen te hebben, werd het in 2008 het huidige TemaHome. Tegenwoordig produceert TemaHome een collectie eigentijdse meubels en decoratieve accenten waarbij de combinatie van een origineel en praktisch design centraal staat.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top