Achterbouw bed Charly

Achterbouw bed Charly dat je kan gebruiken als boekenkast.

€ 89,00

1 tot 2 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Lengte 123 cm
Breedte / Diepte 29 cm
Hoogte 93 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Achterbouw bed Charly dat je kan gebruiken als boekenkast.

Meer informatie
Merk Parisot
SKU-Emob PA2498ENVI
Stijl Modern
Kleur Bruin
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 20
Reviews
Merkeninformatie

Over Parisot

Parisot is een toonaangevende fabrikant van zelfbouwmeubelen sinds 1936. Dankzij de meer dan 80 jaar ervaring van de firma, kun je telkens rekenen op de beste kwaliteit voor jouw meubelen. De meubelen van het merk zijn vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat en zijn 100% Frans. Parisot staat voor functionele meubelen die beantwoorden aan de noden van de hedendaagse consument. Met de meubelen van Parisot creëer je zonder twijfel een gezellige sfeer in huis!
Productvragen
Kan je het bed ook in spiegelbeeld monteren? Kan de lade ook onder het hoofdeinde (zonder opstapje)? Kan je de achterbouwset ook in spiegelbeeld monteren?

Zowel het bed, de bedlade en de achterbouwset Charly kunnen enkel gemonteerd worden zoals afgebeeld. Let wel, de lade en het opstapje kan je ook aan de andere kant monteren.

Bij het vooraanzicht van de foto staat het boekenrekje links, op de afbeelding van de kamer staat het rechts? Kan je dit kiezen?

Dit kastje kun je inderdaad op 2 manieren installeren. Tijdens de montage kun je kiezen aan welke kant je het wilt plaatsen.

Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top