Glazen eettafels

per pagina

11 Artikelen

Lengte: 133 cm
Hoogte: 75 cm
Breedte/diepte: 75 cm
Eettafel Lomi 133cm - zwart
245,00
Lengte: 180 cm
Hoogte: 75 cm
Breedte/diepte: 90 cm
Eettafel Kenji 180x90 - grijs
359,00

Direct leverbaar

Lengte: 180 cm
Hoogte: 75 cm
Breedte/diepte: 90 cm
Eettafel Maurane 180x90cm - zwart
369,00

Direct leverbaar

Lengte: 140 cm
Hoogte: 75 cm
Breedte/diepte: 90 cm
Eettafel Kenji 140x90 - grijs
319,00
Lengte: 119 cm
Hoogte: 75 cm
Breedte/diepte: 119 cm
Eettafel Hennie ø119cm - lichte eik decor
319,00

Direct leverbaar

Lengte: 140 cm
Hoogte: 75 cm
Breedte/diepte: 80 cm
Eettafel Wilhelm 140x80 - glas/zwart
189,00

Direct leverbaar

Lengte: 120 cm
Hoogte: 76 cm
Breedte/diepte: 120 cm
Eettafel Hasel ø120cm - bruin/glas
295,00

Direct leverbaar

Lengte: 180 cm
Hoogte: 75 cm
Breedte/diepte: 90 cm
Eettafel Canna 180cm - donkere eik/zwart
Lengte: 180 cm
Hoogte: 75 cm
Breedte/diepte: 90 cm
Eettafel Canna 180cm - wengé/zwart
649,00
Lengte: 180 cm
Hoogte: 75 cm
Breedte/diepte: 90 cm
Eettafel Canna 180cm - hout/glas
649,00
Lengte: 180 cm
Hoogte: 75 cm
Breedte/diepte: 90 cm
Eettafel Canna 180cm - zwart/glas
649,00

Een glazen eettafel: Fris en elegant

Ben je op zoek naar een nieuwe eettafel voor in de woonkamer of eetkamer? Dan is een eetkamertafel van glas misschien wel iets voor jou. Glazen eettafels geven je interieur een frisse en elegante look. Het kan hét pronkstuk worden van je eetkamer. Ons assortiment bestaat uit een groot aantal glazen eettafels. Wacht niet en kijk snel verder. 

Voordelen van glas 

In ons assortiment vind je diverse eettafels van hout en metaal, maar ook van glas. Een glazen eettafel is zeer populair door een aantal mooie voordelen van dit materiaal. Hieronder zijn een aantal voordelen voor je opgesomd: 

  • Glas is veelzijdig en kan in verschillende stijlen worden gemaakt

  • Een glazen eettafel geeft een ruimte een open en lichte uitstraling

  • Glas is een duurzaam materiaal en kan daardoor lang meegaan

  • Een eettafel van glas is eenvoudig te onderhouden en schoon te maken. 

Welke vorm eetkamertafel kies jij? 

Wil jij graag een glazen eettafel, maar weet je niet welke vorm je moet kiezen? Geen probleem wij zetten de mooie eigenschappen van iedere vorm even voor je op een rijtje. 

Rechthoekige eettafel van glas

De rechthoekige eettafel is de meest bekende en gekocht eettafel. Dit is niet voor niets. Een rechthoekige eettafel is traditioneel, eenvoudig en biedt zitruimte voor een groot aantal personen. Zo kun je gemakkelijk met het hele gezin aan tafel zitten eten. Of je nu bent met 6 personen, 8 personen of zelfs 10 personen. Met een rechthoekige eettafel kan je alle kanten op. Zo kun je een glazen rechthoekige eettafel mooi in het midden plaatsen van de woonruimte, maar ook tegen de muur misstaat deze tafel niet. 

Vierkante eettafel van glas 

Een eettafel van glas is fris en elegant, maar met de vierkante vorm ook zeer knus en gezellig. De vierkante eettafel is ideaal om aan te zitten met een gezin van 4 personen. Gezellig ontbijten, lunchen of dineren doe je met de vierkante vorm. Deze eettafel is mooi in het midden van de woonkamer te plaatsen. Ook tegen de muur of in de hoek van de woonruimte misstaat deze eettafel niet. 

Ronde eettafel van glas 

Net als de vierkante vorm is de ronde eettafel een zeer gezellige en knusse eettafel. Daarbij is de ronde eettafel kindvriendelijk door het ontbreken van scherpe hoeken. De eettafel is erg mooi in het midden van de woonkamer, maar staat minder als je de eettafel tegen de muur wil zetten. 

Ovale eettafel van glas 

Stijlvol en modern, dan spreken we over de ovale eettafel. Dit is een zeer populaire eetkamertafel op dit moment. De vorm heeft dezelfde voordelen als de ronde eettafel, maar biedt meer ruimte om met een groot gezin aan te zitten. Ook deze tafel is erg mooi in het midden van de eetkamer, maar minder mooi om tegen de muur te zetten. 

Klassiek of modern?

Een glazen eetkamertafel is zowel voor een klassiek interieur als een modern interieur geschikt. Op zoek naar een klassiek karakter eettafel? Dan hebben wij mooie glazen eettafels met hout onderstel. Het hout onderstel is dan vaak bruin of wit. Wil je toch liever een moderne glazen eettafel? Dan raden wij aan om te kiezen voor een onderstel van zwarte metalen poten met glazen tafelblad. In het bijzonder willen wij de eettafels noemen met een zwart/donker glas tafelblad. Deze geven een zeer chique en stijlvolle uitstraling. 

Het soort tafelpoot wat je kiest heeft invloed op de uitstraling en stijl van je eettafel. Zo zijn de U-poten en de matrix poten echte moderne tafelpoten, maar zijn traditionele poten weer meer voor de klassieke stijl. 

De matrix poten zie je veel terug bij ovale en ronde eettafels. Dit omdat deze poot in het midden van de eettafel gevestigd is. Zo geeft het je de mogelijkheid om aan elke kant van de tafel te gaan zitten. Rechthoekige eettafels hebben vaak standaard tafelpoten of U-poten en A-poten. Deze poten zijn zeer stevig, maar kunnen ruimte in beslag nemen. 

Maak jouw eetkamer helemaal af!

Heb jij de nieuwe glazen eettafel uitgekozen? Dan zoek je vast mooie bijpassende eetkamerstoelen of eetkamerbanken. Geen probleem! Emob heeft een groot assortiment zitmeubelen voor de eetkamer of woonkamer. In veel gevallen is de glazen eetkamertafel onderdeel van een complete eetkamer. Dit houdt in dat je snel en eenvoudig de bijpassende stoelen kan vinden. Verder profiteer je ook van bijkomende bundelkorting. 

Naast glazen eettafels voor de eetkamer vind je in onze webshop ook een ruim assortiment glazen salontafels waarmee je in de woonkamer dezelfde sfeer creëert.

Veelgestelde vragen

Waar op letten bij het kopen van een glazen tafel?

Let bij de aanschaf van een glazen tafel goed op of dat het om gehard glas of gewoon glas gaat. Gehard glas is namelijk 5x zo sterk als normaal glas. Daarnaast is afhankelijk van je voorkeur het formaat en de vorm ook belangrijk. Je kan vaak ook kiezen uit verschillende type tafelpoten zoals bijvoorbeeld hele brede of juist smalle tafelpoten. Het belangrijkste is dat de tafel volledig aansluit bij jouw voorkeuren. 

Past een glazen tafel wel bij mijn interieur?

Glazen tafels zijn zeer veelzijdig en passen zich zonder moeite aan in de meest uiteenlopende interieurstijlen. Of je nu een klassieke, moderne of traditionele interieurstijl hebt; een glazen tafel matched het allemaal. 

Verkoopt Emob ook zwarte glazen tafels?

Emob biedt diverse zwarte glazen tafels aan. Zwart is een populaire kleur in het interieur. Dit komt doordat de kleur zwart voor veel contrast in je interieur zorgt. Wanneer je interieur veel donkere tinten bevat is een zwarte tafel ideaal te combineren. 

Waar moet ik verder rekening mee houden?

Een glazen eettafel is een echte eyecatcher in je woning. Toch dien je met een aantal zaken rekening te houden wanneer je een glazen eettafel aanschaft. Zo is een glazen eettafel kwetsbaar voor vuil en moet je zo nu en dan een doekje over de tafel heen halen. Daarnaast is het verstandig om bij de aanwezigheid van kleine kinderen een tafel met een stevig onderstel te kopen. Dit maakt de kans op omkantelen miniem. 
</p>