Neonverlichting kat - Wallity reeks - Oranje

Betaal in termijnen met Alma
Wallity is een decoratieve kunststof LED-verlichting met flexibele neon strips. Het is IP67 waterdicht, heeft een bedrijfsspanning van DC 12V en een snoerlengte van 375cm. De neon strips zijn geel en geven 350 lumen af bij een kleurtemperatuur van 3400K. De afmetingen van het product zijn 45 x 26 x 2cm. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG395NGR2257
Kleur Oranje
Totaal Gewicht kg 1
Maak kennis met Wallity - de ultieme oplossing in decoratieve kunststof LED-verlichting. Met zijn flexibele neonstrips is dit product perfect om een vleugje elegantie en sfeer toe te voegen aan elke ruimte. Of u nu uw interieur wilt verfraaien of een statement wilt maken in een commerciële omgeving, Wallity is de perfecte keuze.Een van de belangrijkste kenmerken van Wallity is de bedrijfsspanning van DC 12V. Deze lage spanning zorgt voor energie-efficiëntie en veiligheid, waardoor hij ideaal is voor gebruik in elke omgeving. Met een waterdichtheid van IP67 kan dit product zowel binnen als buiten worden gebruikt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over schade door vocht of water.Het PVC schuimsjabloon biedt een extra laag bescherming en duurzaamheid voor de Wallity LED-verlichting. Deze sjabloon beschermt niet alleen de neon strips tegen schade van buitenaf, maar verbetert ook de algehele esthetiek van de verlichting. Het zorgt voor een slanke en naadloze look, waardoor de Wallity LED-verlichting echt opvalt.Om de Wallity LED-verlichting van stroom te voorzien, wordt een adapter meegeleverd met een uitgang van 12V 4A DC. Dit zorgt voor een stabiele en betrouwbare stroomvoorziening, waardoor de LED-verlichting helder en consistent kan schijnen. Met een totale snoerlengte van 375 cm heb je de flexibiliteit om de lampjes te plaatsen waar je maar wilt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over beperkingen.De IP67 waterdichtheid geldt niet alleen voor de neon strips, maar ook voor het type stopcontact. Met een maximaal vermogen van 36W kun je meerdere Wallity LED-lampen aansluiten en toch optimale prestaties en veiligheid garanderen. De Wallity LED verlichting is ontworpen met een kleurtemperatuur van 3400K, waardoor een warme en uitnodigende gloed ontstaat, perfect om de juiste stemming in elke ruimte te creëren. Met 350 lumen is de helderheid precies goed voor het creëren van een comfortabele en ontspannen sfeer. De gele kleur voegt een levendig en vrolijk tintje toe, waardoor het een geweldige keuze is voor ruimtes die een levendige sfeer nodig hebben. Bovendien is Wallity LED verlichting zeer energiezuinig, met een stroomverbruik van slechts 10.000 kWh. Dit helpt niet alleen uw ecologische voetafdruk te verkleinen, maar bespaart u ook geld op uw elektriciteitsrekening. Met de toenemende aandacht voor duurzaamheid is Wallity LED-verlichting een slimme en milieuvriendelijke keuze voor al uw decoratieve verlichtingsbehoeften.Met een afmeting van 45 x 26 x 2 cm is de Wallity LED-verlichting compact en veelzijdig. Ze kan eenvoudig worden geïnstalleerd op muren, plafonds, meubels of andere oppervlakken.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 72 cm
Hoogte: 35 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Beatles - Wallity reeks - Multikleur
Lengte: 55 cm
Hoogte: 19 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Pac-man - Wallity reeks - Multikleur
Lengte: 47 cm
Hoogte: 29 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Hakuna Matata - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Groen
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Roze
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Oranje
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Groen
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Rood
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Oranje
Lengte: 57 cm
Hoogte: 17 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kaartspel - Wallity reeks - Multikleur