Neonverlichting Bo$$ - Wallity reeks - Blauw

Betaal in termijnen met Alma
Wallity is een decoratieve kunststof LED-verlichting met flexibele neon strips. Hij is IP67 waterdicht, heeft een PVC-schuimsjabloon en werkt op 12V gelijkstroom. Het snoer heeft een lengte van 375 cm en een Type C stekker. De kleur is blauw en de afmetingen zijn 21 x 56 x 2 cm. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG395NGR2184
Kleur Blauw
Totaal Gewicht kg 1
Wallity is een revolutionaire decoratieve kunststof LED-verlichtingsoplossing die elke ruimte onmiddellijk verandert in een betoverende en levendige omgeving. Met zijn flexibele neonstrips biedt dit unieke verlichtingsproduct eindeloze mogelijkheden om een vleugje elegantie en charme toe te voegen aan je huis of bedrijf.Een van de belangrijkste kenmerken van Wallity is de bedrijfsspanning van DC 12 V, waardoor een laag stroomverbruik wordt gegarandeerd terwijl een krachtig en oogverblindend licht wordt uitgestraald. Hierdoor is hij niet alleen energiezuinig, maar ook veilig te gebruiken in elke omgeving. De IP67 waterdichte neonkarakteristiek zorgt voor extra veiligheid, zodat je het in buitenruimtes kunt installeren zonder je zorgen te maken over waterschade.Gemaakt met precisie en duurzaamheid in het achterhoofd, is Wallity voorzien van een PVC-schuimsjabloon dat ondersteuning en stevigheid toevoegt aan de delicate neonstrips. Dit zorgt ervoor dat de strips hun vorm behouden, zelfs wanneer ze gebogen of gedraaid worden om verschillende verlichtingsontwerpen te maken. Of je nu pakkende neonreclames of ingewikkelde patronen wilt maken, de flexibiliteit van Wallity laat je verbeelding tot leven komen.De adapter, met een uitgang van 12V 4A DC, garandeert een stabiele en betrouwbare voeding voor het Wallity LED-verlichtingssysteem. De totale snoerlengte van 375 cm biedt voldoende ruimte om de lichtstrips te plaatsen waar je maar wilt, zodat je de vrijheid hebt om te experimenteren met verschillende plaatsingen en opstellingen. Het type C stopcontact/stekker zorgt voor compatibiliteit en gebruiksgemak met standaard stopcontacten, zodat je geen extra adapters nodig hebt.Met een stroomverbruik van 8W-10W per meter, verlicht Wallity LED verlichting niet alleen je ruimte, maar helpt ook je energierekening te verlagen. Het energiezuinige ontwerp in combinatie met de hoogwaardige LED-lampen zorgt voor een lange levensduur, waardoor het op de lange termijn een kosteneffectieve verlichtingsoplossing is. Bovendien garandeert de A-classificatie een laag energieverbruik, zodat je gerust kunt zijn dat je een milieubewuste keuze maakt.Met zijn compacte afmetingen van 21 x 56 x 2 cm is de Wallity perfect om een vleugje moderne verfijning toe te voegen aan elke kamer. Het slanke ontwerp past naadloos in elk interieur en is een aanvulling op zowel hedendaagse als traditionele stijlen. Of u nu architecturale kenmerken wilt benadrukken, een verbluffend centraal punt wilt creëren of gewoon een subtiele gloed wilt toevoegen, Wallity LED-verlichting in de betoverende blauwe kleur zal ongetwijfeld de sfeer van uw ruimte verhogen.Kortom, Wallity is een flexibele en veelzijdige decoratieve kunststof LED-verlichtingsoplossing die tal van voordelen biedt. Zijn lage bedrijfsspanning, IP67 waterdichte neon en PVC-schuimsjabloon zorgen voor zowel veiligheid als duurzaamheid.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 72 cm
Hoogte: 35 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Beatles - Wallity reeks - Multikleur
Lengte: 55 cm
Hoogte: 19 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Pac-man - Wallity reeks - Multikleur
Lengte: 47 cm
Hoogte: 29 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Hakuna Matata - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Groen
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Roze
Lengte: 43 cm
Hoogte: 20 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Blessed - Wallity reeks - Oranje
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Blauw
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Groen
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Rood
Lengte: 30 cm
Hoogte: 14 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting Cheers - Wallity reeks - Oranje
Lengte: 57 cm
Hoogte: 17 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Neonverlichting kaartspel - Wallity reeks - Multikleur