Wallity Decoratief Houten Wandaccessoire | 100% Metaal | Zwart Notenhout

Minder dan 3 op voorraad
Betaal in termijnen met Alma
Wallity is een slanke decoratieve houten wandaccessoire gemaakt van 100% metaal, met een dikte van 1. Het elegante ontwerp wordt geleverd in een rijke zwarte walnootkleur. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG279ENZ1757
Kleur Zwart
Totaal Gewicht kg 4.644
Maak kennis met Wallity, het ultieme decoratieve houten wandaccessoire dat stijl, functionaliteit en duurzaamheid combineert. Gemaakt van 100% metaal en met een dikte van 1 inch, is dit prachtige stuk ontworpen om het uiterlijk van elke kamer te verhogen, terwijl het een vleugje raffinement toevoegt. Verkrijgbaar in een gestroomlijnde zwarte walnoot kleur, Wallity moeiteloos infuus elegantie en elegantie in uw leefruimte.Belangrijkste kenmerken:1. Premium kwaliteit constructie: Wallity is zorgvuldig vervaardigd met 100% metaal, waardoor het veerkrachtig en duurzaam is. De keuze voor metaal verhoogt niet alleen de stevigheid, maar geeft het ook een kunstzinnig tintje waardoor het zich onderscheidt van gewone wandaccessoires.2. Opvallend ontwerp: Met een dikte van 1 inch heeft Wallity een strak en eigentijds ontwerp dat persoonlijkheid toevoegt aan je muren. Het slanke profiel past naadloos bij verschillende interieurstijlen, waardoor het een veelzijdige toevoeging is aan je huis, kantoor of elke andere ruimte.3. Zwart Noten Elegantie: De prachtige Black Walnut kleur van Wallity straalt een gevoel van verfijning uit en voegt diepte toe aan elke kamer. Of je nu een moderne, minimalistische esthetiek hebt of een meer traditioneel interieur, deze tijdloze tint vult elke inrichting moeiteloos aan.4. Eenvoudige installatie: Wallity is zorgvuldig ontworpen voor probleemloze installatie. Het wordt geleverd met voorgeboorde gaten en alle benodigde bevestigingsmaterialen, waardoor het geschikt is voor zowel doe-het-zelvers als professionals. Hang het binnen enkele minuten op en transformeer je muren in een handomdraai.5. Veelzijdige plaatsing: Of je nu je woonkamer, eethoek, slaapkamer of entree wilt verfraaien, Wallity past er naadloos in en verbetert de sfeer van elke ruimte. Het minimalistische ontwerp overweldigt de muren niet, maar dient eerder als een stijlvol middelpunt dat de aandacht trekt op een subtiele, maar krachtige manier.Voordelen:1. Voegt een vleugje elegantie toe: Het gestroomlijnde ontwerp en de zwarte walnootkleur van Wallity brengen een vleugje verfijning in elke kamer, waardoor het een pronkstuk wordt dat moeiteloos uw interieur opwaardeert.2. Verbetert de visuele aantrekkingskracht: De aanwezigheid van Wallity op je muren voegt textuur en visuele interesse toe, waardoor een boeiend focuspunt ontstaat dat in het oog springt en je leefruimte apart maakt.3. Duurzame duurzaamheid: Wallity is gemaakt van 100% metaal en kan de tand des tijds doorstaan. De stevige constructie zorgt ervoor dat hij intact blijft en jarenlang zijn charme behoudt.4. Gemakkelijk schoon te maken: Het metalen oppervlak van Wallity is moeiteloos schoon te vegen met een zachte doek.

Bekijk meer

Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 116 cm
Hoogte: 71 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Wallity Metalen Wanddecoratie: 100% Metaal, 1 Dik, Zwart
Lengte: 54 cm
Hoogte: 90 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Muurdecoratie cirkels zeegras/katoen naturel/wit
Lengte: 65 cm
Hoogte: 43 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Wallity Metalen Wandaccessoire | 100% Metaal | Zwart
Lengte: 41 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 2 cm
Tanelorn Metalen Wanddecoratie | 2mm Dik | 52x41 cm | Zwart
Lengte: 144 cm
Hoogte: 70 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Wallity Decoratieve Houten Wandaccessoire
Lengte: 45 cm
Hoogte: 44 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Wallity Metalen Wanddecoratie | 100% Metaal | Zwart
Lengte: 70 cm
Hoogte: 45 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Ledda Lichtgevende Canvas | 100% Suède | Veelkleurig
Lengte: 68 cm
Hoogte: 38 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Wallity Decor Metalen Wandaccessoire | 100% Metaal | 1 Dikte | Zwart
Lengte: 72 cm
Hoogte: 58 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Wallity Decoratief Hout Accessoire | 100% Metaal | Zwart Notenhout
Lengte: 110 cm
Hoogte: 40 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Wallity Metalen Wandaccessoire - 100% Metaal | Zwarte Kleur
Lengte: 116 cm
Hoogte: 58 cm
Breedte/diepte: 1 cm
Wallity: Deco Metalen Wandaccessoire 100% Metaal (1 Dikte)Zwart
Lengte: 58 cm
Hoogte: 58 cm
Breedte/diepte: 3 cm
Skyler Decoratief Wandaccessoire | Walnoot Zwart Hout/Metaal