Uitschuifbare eettafel Pixel 120/160

€ 199,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Verlengbare eettafel Pixel, 120 tot 160 cm lang, gemaakt van spaanplaat met eikdecor. Uitgerust met 2 legplanken in het onderstel.

Lengte 120 cm
Breedte / Diepte 80 cm
Hoogte 75 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Eettafel Pixel biedt je zoveel meer dan je van een standaard eettafel verwacht. Ze is namelijk uitgerust met een verlengstuk van 40 cm waarmee je de tafel kan verlengen van 120 tot 160 cm. Daarnaast is ze ook uitgerust met 2 legplanken onder het tafelblad. Deze tafel is gemaakt van spaanplaat (25 mm dik) met eikdecor. Het onderstel is afgewerkt met verchroomde details.

Meer informatie
Hout/look Eik
Vorm Rechthoek
Aantal personen 4 personen
Opties Verlengbaar
SKU-Emob FN1955
Merk Finori
Kleur Bruin
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 48.5
Reviews
Merkeninformatie

Over Finori

Finori is een Duits bedrijf dat al sinds 2002 zelfbouwmeubelen levert over de hele wereld. Finori’s creatieve team gaat steeds op zoek naar de nieuwste trends en originele oplossingen voor jouw woon-, eetkamer en kantoor. Veel gebruikte materialen hierbij zijn o.a. hout, metaal, kunststof, glas en stof. Niet alleen prijs-kwaliteit is belangrijk voor Finori, ook het milieu neemt bij hen een belangrijke plaats in. Neem hier een kijkje naar ons uitgebreide assortiment Finori-meubelen en laat je verrassen!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top