Topper Deco Latex - 180x200cm

Topper Deco Latex - 180x200cm, dekmatras uit latex (4cm). Hoogte: 7cm.

€ 309,00

3 tot 4 weken

Productinformatie

Deze prestige topper (180x200cm) verhoogt niet alleen jouw slaapcomfort, maar verlengt ook de levensduur van jouw matras. Het is bovendien ook heel licht, waardoor je het gemakkelijk kan omdraaien. Kortom, een dekmatras is eigenlijk een extra laagje en zorgt voor een nog comfortabelere nachtrust. Nog een voordeel: leg een topmatras boven 2 eenpersoonsmatrassen en je zal geen last hebben van die kier ertussen.

De kern van deze topmatras bestaat uit een laag latex van 4 cm. Deze topper is hypo-allergeen, soepel en elastisch. Dit materiaal garandeert een goede ventilatie en is vochtregulerend.

  • kern: latex (4cm)
  • vulling: Allergofill 300g/m2 + Comfortflex (1cm)
  • hoogte: 7cm
Meer informatie
Afmetingen 180 x 200cm
Merk Jaritex
SKU-Emob JATODELA1820
Kleur Wit
Totaal Gewicht kg 17.64
Reviews
Merkeninformatie

Over Jaritex

Met Jaritex Bedding kies je voor een fabrikant die sinds dertig jaar een Belgische referentie is op het vlak van slaapcomfort. Ze volgen de nieuwste trends en technologische ontwikkelingen en proberen op die manier kort op de bal te spelen. Dat resulteert in constante productinnovaties en -aanpassingen, die op maat van de consument worden afgestemd. Jaritex is voortdurend op zoek om de kwaliteit van hun matrassen en toppers te verbeteren. Niet alleen op het gebied van comfort, duurzaamheid en sterkte, maar evengoed qua schoonheid en creativiteit wil het bedrijf de beste zijn. Ontdek alle matrastoppers van Jaritex op deze pagina. Kies voor Emob en betaal een competitieve prijs voor Belgische kwaliteit. 
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top