Tanelorn Decoratief Object | 100% Metaal en Hout | Zwart

Betaal in termijnen met Alma
Tanelorn is een decoratief object gemaakt van 100% metaal met een dikte van 2mm, met een basis van 100% hout. Het heeft een afmeting van 17x30x3 en wordt geleverd in een strakke zwarte kleur. Lees meer

Veilig betalen

bancontact visa mastercard american express sofort apple pay paypal alma

Productinformatie

Merk Emob
SKU-Emob AG533BSG1122
Kleur Zwart
Materiaal Hout, Metaal
Totaal Gewicht kg 0.55
Maak kennis met Tanelorn, het perfecte decoratieve object om de esthetische aantrekkingskracht van elke woonruimte te vergroten. Tanelorn is met precisie en aandacht voor detail gemaakt en is een unieke mix van verfijning en elegantie. De stevige constructie is volledig gemaakt van 100% metaal met een dikte van 2 mm en staat garant voor duurzaamheid en een lange levensduur. De basis van Tanelorn is gemaakt van 100% hout, wat een vleugje natuurlijke schoonheid toevoegt aan het ontwerp. Deze combinatie van metaal en hout creëert een harmonieuze balans, waardoor Tanelorn een veelzijdig decoratief stuk is dat naadloos past in elke woonstijl. Met afmetingen van 17 x 30 x 3 is Tanelorn ontworpen om de aandacht te trekken zonder de ruimte te overweldigen. Dankzij het slanke en compacte formaat kan het gemakkelijk op planken, schouwen of tafelbladen worden geplaatst en voegt het een visueel aantrekkelijk middelpunt toe aan elke kamer. De zwarte kleur van Tanelorn voegt een vleugje elegantie en verfijning toe aan elke ruimte. De diepe en rijke zwarte tint is een aanvulling op een breed scala aan kleurenschema's, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende interieurstijlen. Of je huis nu modern minimalistisch, industrieel chic of klassiek elegant is, Tanelorn zal moeiteloos de algehele sfeer verhogen. Naast de verbluffende visuele aantrekkingskracht is Tanelorn ook praktisch en functioneel. De stevige metalen constructie zorgt voor stabiliteit, terwijl de dikte van 2 mm veerkracht garandeert tegen stoten of vallen. Dit maakt Tanelorn tot een duurzame investering die je leefruimte jarenlang zal verfraaien. Tanelorn is niet zomaar een decoratief object; het is een pronkstuk dat je onberispelijke smaak en stijl weerspiegelt. Het ingewikkelde ontwerp en de aandacht voor detail maken het een conversatiestarter en een centraal punt in elke kamer. Of het nu in de woonkamer, slaapkamer of kantoor staat, Tanelorn zal ongetwijfeld bewondering oogsten van gasten en een unieke sfeer creëren in uw ruimte. Bovendien is Tanelorn een uitzonderlijk cadeau. De tijdloze aantrekkingskracht overstijgt trends, waardoor het een perfecte keuze is voor een huwelijk, verjaardag, jubileum of een andere speciale gelegenheid. Door Tanelorn cadeau te doen, geef je een kunstwerk dat gekoesterd en gewaardeerd zal worden om zijn schoonheid en vakmanschap. Kortom, Tanelorn, het 100% metalen decoratieve object met een houten basis, is een prachtige toevoeging aan elke woonruimte. De stevige constructie, het strakke ontwerp en de veelzijdige zwarte kleur maken het een opvallende verschijning in elke kamer. 
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Dit vind je misschien ook leuk
Lengte: 50 cm
Hoogte: 150 cm
Breedte/diepte: 6 cm
Decoratieve ladder 50x150cm - teak
55,00
Lengte: 180 cm
Hoogte: 35 cm
Breedte/diepte: 60 cm
Ladderrek Bea 180cm decoratief – zwarte poedercoat/acacia
Lengte: 80 cm
Hoogte: 15 cm
Breedte/diepte: 56 cm
Decoratie Hart large - teak
89,95
Lengte: 18 cm
Hoogte: 44 cm
Breedte/diepte: 12 cm
Beeld eend - bamboe
32,99
Lengte: 18 cm
Hoogte: 44 cm
Breedte/diepte: 12 cm
Beeld eend - wit - bamboe
29,95
Lengte: 35 cm
Hoogte:
Breedte/diepte: 9 cm
Dienblad ø35cm met handvat  - teak
38,39 63,99
Lengte: 30 cm
Hoogte: 30 cm
Breedte/diepte: 30 cm
Decoratieve bal Bamba ø30cm - teak
49,95
Lengte: 45 cm
Hoogte: 3 cm
Breedte/diepte: 35 cm
Fotolijst Pigura 35x45cm - teak
24,95
Lengte: 41 cm
Hoogte: 42 cm
Breedte/diepte: 4 cm
Fotolijststandaard large - oud teak
11,19
Lengte: 62 cm
Hoogte: 52 cm
Breedte/diepte: 4 cm
Fotolijststandaard extra large - oud teak
Lengte: 49 cm
Hoogte: 2 cm
Breedte/diepte: 40 cm
Serveerplank 40x49cm - teak
29,95
Lengte: 38 cm
Hoogte: 2 cm
Breedte/diepte: 36 cm
Serveerplank 36x38cm - teak
24,95