Kajuitbed Rieka - grijs

€ 289,00

1 tot 2 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Grijs kajuitbed Rieka van massieve den, geschikt voor een matras en lattenbodem van 90x200 cm. Inclusief 3 laden en grote bedlade die je ook als logeerbed kan gebruiken.

Lengte 205 cm
Breedte / Diepte 98 cm
Hoogte 63 cm
Montagehandleiding Download
Combinaties
=
Korting € 21,90
€ 416,10
=
Korting € 25,85
€ 491,15

Productinformatie

Met kajuitbed Rieka haal je niet alleen een comfortabel bed in huis voor in de kinder- of logeerkamer, maar ook extra opbergruimte. Dit bed is namelijk uitgerust met 3 laden en daaronder nog eens een grote bedlade op wieltjes die je ook als logeerbed kan gebruiken. Je hoeft enkel nog een matras toe te voegen en het logeerbed is klaar voor gebruik, de bodem is reeds inbegrepen.

Kajuitbed Rieka is gemaakt van grijs gelakte massieve den. Het is geschikt voor een matras en een lattenbodem van 90x200 cm. Deze zijn niet inbegrepen, maar kan je wel apart aankopen op onze site.

Dit bed is ook beschikbaar in het wit.

Meer informatie
Geschikt voor matras 90 x 200cm
Matrasbodem inbegrepen Nee
Belastbaar gewicht 90kg
Merk Interlink
SKU-Emob IL29086210
Stijl Modern
Kleur Grijs
Materiaal Massief hout
Totaal Gewicht kg 52
Merkeninformatie

Over Interlink

Het merk Inter Link werd in juli 1960 opgericht door Wolfgang Link en zijn vrouw Helga in het Duitse Straubenhardt. In 1994 verhuisde het bedrijf zijn hoofdkantoor naar het Franse Seltz (Elzas), vanwaar het nu nog steeds al zijn activiteiten aanstuurt. Inter Link is gespecialiseerd in zelfbouwmeubelen die naast praktisch en duurzaam ook erg betaalbaar zijn. In onze shop vind je maar liefst ruim 500 producten van Inter Link in landelijke, moderne en industriële stijl. Zo vindt iedereen hier ongetwijfeld zijn gading!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top