Eettafel Malone

Eettafel Malone, uit spaanplaat gemaakt. Geschikt voor 6 personen.

€ 419,00

2 tot 7 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Lengte 180 cm
Breedte / Diepte 90 cm
Hoogte 78 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Dineren in stijl doe je met deze elegante tafel van de Malone collectie. Het melamine bovenblad heeft de look van donker beton, de rest van het meubelstuk is uit spaanplaat. Geschikt voor 6 personen. Er is ook een grotere versie beschikbaar van deze tafel.

Op zoek naar meubelen met net dat tikkeltje extra? Neem dan zeker een kijkje naar de Malone collectie. De lichtgrijze meubelen in spaanplaat hebben ook allemaal accenten in donker beton. Het geslaagde resultaat zie je meteen aan deze eettafel.

Meer informatie
Vorm Rechthoek
Aantal personen 6 personen
Merk Parisot
SKU-Emob PA0614TA18
Stijl Modern
Kleur Grijs
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 58
Reviews
Merkeninformatie

Over Parisot

Parisot is een toonaangevende fabrikant van zelfbouwmeubelen sinds 1936. Dankzij de meer dan 80 jaar ervaring van de firma, kun je telkens rekenen op de beste kwaliteit voor jouw meubelen. De meubelen van het merk zijn vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat en zijn 100% Frans. Parisot staat voor functionele meubelen die beantwoorden aan de noden van de hedendaagse consument. Met de meubelen van Parisot creëer je zonder twijfel een gezellige sfeer in huis!
Productvragen
Ik ben geïnteresseerd in de Malone eetkamer maar ik heb 3 paar stoelen nodig, geen 2. Hoe geef ik dit aan?

Wij verkopen de set van 2 stoelen Malone ook apart. Dus indien u 3 sets stoelen wenst aan te kopen, kunt u gewoon de derde set afzonderlijk aan uw bestelling toevoegen.

De eettafel Malone van 160cm, is die precies hetzelfde als de 180cm? Op de foto's lijkt het grijze blad helemaal door te lopen.

Het tafelblad van de eettafel Malone 160 cm is verschillend van de andere eettafels Malone. Het bovenblad van de eettafel Malone 160 cm is namelijk volledig donker, zonder de lichtere rand eronder.

Kunnen wij de verlengstukken apart bestellen?

U kan de verlengstukken apart aankopen via deze link: https://www.emob.nl/verlengstuk-nl-nl-PA0614ALLO

Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top